Fotoalbum jubileumrit, sponsornieuws en evenementenupdate.

Fotoalbum jubileumrit

Dankzij de vele foto’s, die we van u mochten ontvangen, hebben we weer een mooi fotoalbum kunnen samenstellen. Alle inzenders hartelijk dank daarvoor.

Het fotoalbum en de twee filmpjes zijn ook te vinden op de Film en fotoalbum pagina.

Sponsornieuwscortina_900x600-624x416

We vinden het erg fijn dat we
CLASSIC CAR TAXATIES
van Jack van der Hoek aan onze sponsorlijst mogen toevoegen. Velen van u kennen Jack als register taxateur en als één van de medeoprichters van de HVVP.

Vestingdagen

Vorig jaar heeft de organisatie van de HVVP het plan gevat om een oude traditie nieuw leven in te blazen door als HVVP medewerking te verlenen aan de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Gezien uw positieve reacties van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar weer mee te doen. We willen dat doen door gedurende de zaterdag en zondag, met uw hulp, weer een HVVP oldtimershow te organiseren rondom het unieke Droogdok Jan Blanken.

IMG_1415

Wij zouden het leuk vinden als u namens de HVVP uw auto tentoon wilt stellen op dit unieke Hellevoetse evenement.

Op dit moment hebben we 7 aanmeldingen, maar het zou leuk zijn als we er wat meer zouden krijgen en zo het aantal van vorig jaar zouden overtreffen. Uit ervaring weten we dat voor stationaire evenementen minder belangstelling bestaat dan voor toerritten. Misschien moet u het toch eens proberen en ervaren hoe leuk het is om gezellig van gedachten te wisselen met geïnteresseerde bezoekers en mede hobbyisten.
Daarnaast heeft u natuurlijk ook alle tijd om zelf het evenement verder te verkennen. Graag tot ziens.   Meer informatie en inschrijven.

Berichten service

U heeft het misschien ook gemerkt dat onze automatische berichtenservice soms twee keer achterelkaar hetzelfde mailtje verstuurt. Dat vinden we heel vervelend en is zeker niet de bedoeling. Er wordt gezocht naar een oplossing. Tot die tijd moeten we het er nog even mee doen, beter een dubbel bericht dan een bericht missen zullen we maar denken. Graag uw begrip hiervoor.