Zeer geslaagd HVVP Jubileum

Zondag 16 juli hebben we met z’n allen gevierd dat vier vrienden in 1982 op het idee zijn gekomen om, samen met mede oldtimer bezitters, ritten te gaan rijden. De naam die al snel voor deze vriendenclub werd bedacht is Historische Voertuigen Voorne Putten kortweg HVVP. Dit initiatief heeft nog al wat veroorzaakt. In de loop der jaren hebben vele honderden oldtimerliefhebbers enorm veel plezier beleefd aan ritten en evenementen die door deze vriendenclub georganiseerd zijn. Dat dit niet zomaar vanzelfsprekend is lichtte Sonja in haar openingswoord toe.
Op resort Cape Helius te Hellevoetsluis, dat speciaal voor dit jubileum was uitgekozen, waren de vier oprichters Bas de Voogd, Rutger Booy, Cor Speelpenning en Jack van der Hoek uitgenodigd om dit feest met ons mee te vieren.

Klik hier voor het volledige verslag en twee filmpjes.

Als u het leuk vindt kunt u ook een reactie plaatsen, klik onder dit artikel op “Geef een reactie”.

IMG_1672 (Medium)

Foto:  Cor, Bas, Jack en Rutger worden door Nico en Sonja in het zonnetje gezet. 

 

2 gedachten over “Zeer geslaagd HVVP Jubileum

 1. Sinds mei 2017 zijn wij de trotse eigenaren van onze eerste oldtimer, een ‘racing green’ MG B uit 1973.
  Afgelopen zondag, 14 juli hebben wij onze eerste rit gereden, de jubileumrit van HVVP.

  Na aankomst bij Cape Helius werden wij warm ontvangen met een tas gevuld met leuke spullen en iets te eten en te drinken.
  Eerst genoten van een kopje koffie en daarna gingen wij op pad. Het was een prachtige rit, en hoewel de zon niet uitbundig scheen, was het prachtig weer om met open kap te rijden.

  De rit bracht ons naar plaatsen zoals Ouddorp en Zierikzee, maar ook langs de voor mij onbekende plaatsen zoals Schuddebeurs en Noordgouwe.

  In Brouwershaven hebben we even lekker op een terrasje gezeten en iets gegeten. In Zierikzee, bij de Oude Haven, kregen wij helaas een lekke band. Gelukkig hadden wij alle benodigde gereedschappen bij ons, en kon Wim de band binnen 5 minuten verwisselen.

  Na ongeveer 4 uren waren wij weer terug bij Cape Helius, waar de oldtimers op het grasveld veel bekijks trokken van de aanwezige voorbijgangers en toeristen.

  Met de loterij zijn wij nog in de prijzen gevallen en hebben een autowaspakket gewonnen, is nooit weg natuurlijk.

  De daaropvolgende BBQ was zeer goed verzorgd, met veel variatie aan vlees en vis, salades, fruit en brood.
  En ook de muziek was goed verzorgd.

  Het was een heerlijke dag en voor ons een mooie eerste rit met onze oldtimer.
  Wim en Tanja de Ronde

  • Hallo Wim en Tanja,
   Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. Daar doen we het voor, zoveel mogelijk oldtimer liefhebbers laten genieten van hun hobby. Jullie troffen het wel dat jullie 1e rit met de HVVP samen viel met het jubileum. We hopen jullie weer te zien op onze volgende evenementen. Heel veel plezier met jullie MG B, maar dat gaat zeker lukken. Met vriendelijke groet Jan Weerheim (webmaster HVVP)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *