Nog twee en een halve week tot Vestingdagen 2017

Nog een kleine 3 weken weken dan barst het weer los in de Vesting van Hellevoetsluis. Oude tijden herleven als de Vesting zich weer vult met muziek, braderie, shanty koren en historische voertuigen zoals stoommachines, stoomboten en natuurlijk de voertuigen van de oldtimerliefhebbers van de HVVP.

e1 (24) (Medium) (Small)

Foto: Aan belangstelling hadden we in 2016 geen gebrek.

Er hebben zich nu 10 deelnemers ingeschreven dat is iets meer dan vorig jaar. Hoewel we ons realiseren dat we de aantallen van vroeger, waar wel 100 auto’s de HVVP vertegenwoordigden, niet meer gaan halen, zouden we het toch fijn vinden als we er dit jaar nog een aantal auto’s bij zouden krijgen. Zoals u weet heeft de HVVP een unieke locatie toebedeeld gekregen, rond het historische Droogdok Jan Blanken. Er zijn op dit moment voor zowel de zaterdag als zondag nog plaatsen beschikbaar.

Heeft u het plan om mee te doen aan dit evenement maar is het er nog niet van gekomen, dan zouden we het fijn vinden als u dat alsnog zou doen zodat we de HVVP, in ons jubileumjaar, stevig kunnen vertegenwoordigen en er met elkaar weer een gezellig evenement van maken. Meer info en inschrijven volg deze link.

Alvast hartelijk bedankt.
dok bovenaanzicht

Foto: Het terrein rechts van het dok (binnen de hekken van het Droogdok) is toebedeeld aan de HVVP.