Vestingdagen 2017

Vestingdagen Hellevoetsluis 19 en 20 augustus

Vorig jaar heeft de organisatie van de HVVP het plan gevat om een oude traditie nieuw leven in te blazen door als HVVP medewerking te verlenen aan de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Gezien uw positieve reacties van vorig jaar hebben we besloten ook dit jaar weer mee te doen.

We willen dat doen door gedurende de zaterdag en zondag, met uw hulp, weer een HVVP oldtimershow te organiseren rondom het Droogdok.

De bedoeling is dat de auto’s op zaterdag van 10.00 u. tot 16.30 u. en op zondag van 11.00 u. tot 16.30 u. bij het Droogdok staan. Een mooie plek voor zowel de deelnemende auto’s als voor het publiek, zie foto.

e1 (24) (Medium) (Small)

Daar de vesting zaterdag en zondag is afgesloten kunt u vanaf 30 minuten voor aanvang, via de Brielse poort (hoofdingang Vesting) het droogdok bereiken. Nadere informatie over de toegangsregeling wordt tijdig aan de deelnemers verstrekt. In verband met de veiligheid van het publiek kunt u, behalve bij calamiteiten, de Vesting niet meer in na aanvangstijd en niet eerder verlaten dan om 16.30 uur.

Droogdok Jan Blanken zorgt voor een lunchpakket.

Wij hopen met uw medewerking de HVVP, in ons jubileumjaar, weer te kunnen profileren als een gezellige lokale oldtimergroep.

Wij zouden het leuk vinden als u namens de HVVP uw auto tentoon wilt stellen op dit unieke Hellevoetse evenement waar u gezellig van gedachten kunt wisselen met geïnteresseerde bezoekers en mede hobbyisten. Daarnaast heeft u natuurlijk ook alle tijd om zelf het evenement verder te verkennen.

Gezien de omvang van de organisatie van zowel Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis als de HVVP is de uiterste aanmelddatum 9 augustus 2017.  Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus mocht de limiet bereikt zijn voor genoemde uiterste aanmelddatum dan zal de inschrijving eerder worden beëindigd.

Inschrijven kan, zoals gebruikelijk, via het onderstaande aanmeldformulier waarop u ook kunt aangeven of u op zaterdag, zondag of wellicht op beide dagen wilt deelnemen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw inschrijving,

Sonja en Nico

Inschrijf formulier [su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#268014″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier verlopen”]Helaas de inschrijfperiode is verlopen.[/su_button]

 

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.