Extra nieuwsbericht juli 2019

Onderwerpen

  1. Vestingdagen 2019
  2. Fotoalbum Tinte Zomerfeestrit 2019
  3. Aanvulling Sauerland routes (alleen voor deelnemers)

1: Vestingdagen 2019

Er zijn nog plaatsen voor het vestingdagen evenement.

Vestingdagen is een gezellig evenement waar oldtimerbezitters en liefhebbers met elkaar van gedachten kunnen wisselen op een, historisch gezien, unieke locatie Droogdok Jan Blanken. En natuurlijk ons eigen HVVP terras.

Vind u het leuk om hier eens een keer aan mee te doen klik dan deze link voor de volledige informatie en het inschrijfformulier.

2: Fotoalbum Tinte Zomerfeestrit 2019

Dankzij een aantal inzendingen hebben we weer een mooi fotoalbum kunnen samenstellen van de Tinte Zomerfeestrit klik daarvoor op deze link.

3: Aanvulling Sauerland routes (alleen voor deelnemers).

De deelnemers van het Sauerland treffen hebben op hun prive mail een wachtwoord ontvangen voor de routepagina op onze website. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe routes te rijden met moderne navigatie apparatuur. Ook kunnen de deelnemers daar de routes, die we tijdens deze week gaan rijden, downloaden.

Let op! gebleken is dat als u de bestanden download via de browser Microsoft Edge, de browser er XML bestanden van maakt die u niet kunt gebruiken.

Downloaden via de browsers van Google Chrome en Firefox geeft wel het gewenste resultaat (GPX).

Mocht u niet over deze browsers beschikken, dan vind u op de routepagina nu ook een mogelijkheid om de gpx bestanden via mail op te vragen.

Ook is er nog een route aan toegevoegd namelijk de Bad Wunnenberg Stoom en Kloosterroute 135 km

Tot zover dit extra nieuwsbericht voor de maand juli.

Fijn weekend allemaal.

HVVP