Inschrijftermijn Vestingdagen verlengd tot 14 augustus.

Nog 2 weken weken dan barst het weer los in de Vesting van Hellevoetsluis. Oude tijden herleven als de Vesting zich weer vult met muziek, braderie, shanty koren en historische voertuigen zoals stoommachines, stoomboten en natuurlijk de voertuigen van de HVVP vriendengroep.

e1 (24) (Medium) (Small)

Foto: Aan belangstelling hadden we ook in 2018 geen gebrek.

Er is dit jaar veel media-aandacht omtrent de deelname van de HVVP aan de vestingdagen. Daarom willen we ons extra goed presenteren met een mooie collectie oldtimers. Hoewel we ons realiseren dat we de aantallen van vroeger, waar wel 100 auto’s de HVVP vertegenwoordigden, niet meer gaan halen, zouden we het toch fijn vinden als we er dit jaar nog een aantal auto’s bij zouden krijgen, we hebben ca. 32 plaatsen tot onze beschikking.

Zoals u weet staan we op een unieke locatie, rond het historisch Droogdok Jan Blanken. Er zijn op dit moment, voor zowel de zaterdag als zondag, nog plaatsen beschikbaar. Voor een lunchpakket en koffie word gezorgd.

Heeft u het plan om mee te doen aan dit evenement maar is het er nog niet van gekomen om u aan te melden, dan zouden we het fijn vinden als u dat alsnog zou doen.

Samen kunnen we er voor zorgen dat onze vriendengroep stevig vertegenwoordigd is en we er weer een gezellig evenement van maken.

Met uw hulp moet dat toch lukken? Meer info en inschrijven volg deze link.

dok bovenaanzicht

Alvast hartelijk bedankt.

Foto: Het terrein rechts van het dok (binnen de hekken van het Droogdok) is toebedeeld aan de HVVP.