Tinte zomerfeestrit

Op zaterdag 6 juli pakt Tinte groots uit met een heus oldtimerspektakel. Het zomerfeest Tinte bestaat dan 30 jaar en dat jubileum willen ze graag vieren met diverse oldtimerclubs van het eiland.

Zo is, naast de OldtimerTrekkersclub Voorne Putten en drie tweewielerclubs, waarvan de Historische Motorenclub Oudenhoorn die dag ook een tocht over het eiland maakt , ook de HVVP uitgenodigd. De HVVP heeft een mooie rit voor u uitgezet.

We vertrekken om 11.00 uur vanaf Cafe Ververs, Hollandseweg 22 te Oudenhoorn. Verzamelen doen we tussen 9.30 en 10.30 uur waarna de briefing van de dag volgt en het, speciaal voor dit feest gemaakte, rallyschild wordt uitgereikt aan de deelnemers.

De rit voert ons via een mooie route over ons eiland naar Tinte alwaar we om 15.00 uur, op het feestterrein, verwacht worden.

Vlak voor Tinte trappen we nog even op de rem bij Museum In Den Halven Maen, één van de HVVP sponsors zoals u weet, alwaar we een aardigheidje uitgereikt krijgen.

Daarna volgen we de aanwijzingen van de verkeersregelaars die ons naar het terrein verwijzen alwaar onze auto’s stuk voor stuk, door de spreekstalmeester, gepresenteerd worden aan de bezoekers. Zorg dat u wat informatie over uw auto paraat heeft als daar naar gevraagd wordt, zoals bouwjaar, merk en overige bijzonderheden of leuke weetjes voor het publiek.

Ook zal daar een prijsuitreiking zijn met een 1e, 2e en 3e prijs.

Op het feestterrein ontvangen we muntjes voor de inwendige mens.

Om 16.30 eindigt het oldtimer gedeelte voor de HVVP en kunnen we huiswaarts keren.

Inschrijven voor deze dag kan tot uiterlijk 15 juni via het bekende e-mail formulier onder aan deze pagina. Na de 15e wordt het formulier gesloten dus wees er op tijd bij.

De bijdrage voor deze rit bedraagt € 5,- deze wordt afgerekend bij de uitreiking van uw startbewijs op het vertrekpunt.

Al met al ziet het er naar uit dat dit weer een leuke en bijzondere dag wordt.

Veel succes.

 [su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#ce1806″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier verlopen”]Helaas de inschrijfperiode is verlopen.[/su_button]