Vestingdagen 2019

Vestingdagen Hellevoetsluis 17 en 18 augustus 2019.

Het is alweer vier jaar geleden dat de HVVP een oude traditie nieuw leven heeft ingeblazen, door als HVVP medewerking te verlenen aan de Vestingdagen te Hellevoetsluis. Ook vorig jaar was het weer een gezellig evenement waar oldtimer bezitters en liefhebbers met elkaar van gedachten konden wisselen. Veelal onder een parasol op het HVVP terras want het weer werkte vorig jaar goed mee.

Gezien de vele positieve reacties die we als organisatie mochten ontvangen, willen we dit in 2019 graag voortzetten.

Begon het in 2016 met slechts 11 oldtimers, in 2018 waren dat er al 28 en zo beginnen we ons limiet van ca. 32 oldtimers al aardig te naderen. Dit limiet is gesteld omdat we de ons toegewezen ruimte niet ongelimiteerd willen opvullen, maar alle deelnemende auto’s voldoende ruimte willen geven zodat ze volledig tot hun recht komen.

Met uw hulp, kunnen we gedurende de zaterdag en zondag, weer een interessante HVVP oldtimershow organiseren.

De bedoeling is dat de auto’s op zaterdag van 9.45 u. tot 17.00 u. en op zondag van 10.45 u. tot 17.00 u. bij het Droogdok staan. Een mooie plek voor zowel de deelnemende auto’s als voor het publiek.

e1 (24) (Medium) (Small)

Daar de vesting zaterdag en zondag is afgesloten kunt u vanaf 30 minuten voor aanvang, via de Brielse poort (hoofdingang Vesting) het droogdok bereiken. In verband met de veiligheid van het publiek kunt u, behalve bij calamiteiten, de Vesting niet meer in na aanvangstijd en niet eerder verlaten dan om 17.00 uur.

Voor een lunchpakket wordt gezorgd.

Wij zouden het leuk vinden als u namens de HVVP uw auto tentoon wilt stellen op dit unieke Hellevoetse evenement, waar u gezellig van gedachten kunt wisselen met geïnteresseerde bezoekers en mede hobbyisten. Daarnaast heeft u natuurlijk ook alle tijd om zelf het evenement verder te verkennen.

Gezien de omvang van de organisatie van zowel Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis als de HVVP is de uiterste aanmelddatum 4 augustus 2019 (is verlengd tot 14 augustus). Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus mocht de limiet bereikt zijn voor genoemde uiterste aanmelddatum dan zal de inschrijving eerder worden beëindigd.

Deelnemers, die zich inschrijven, ontvangen voor aanvang van het evenement via E-mail een vergunning om met het voertuig door de vestingpoort te kunnen rijden.

Let op: zonder genoemde vergunning krijgt u geen toegang tot de vesting.

Alvast hartelijk bedankt voor uw inschrijving,

Inschrijven kan, zoals gebruikelijk, via het onderstaande E-mail formulier waarop u ook kunt aangeven of u op zaterdag, zondag of wellicht op beide dagen wilt deelnemen.

Sonja en Nico

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.