Evenementenupdate 21 mei 2017

Zomer/jubileumrit zondag 16 juli 2017

Hier een kleine update met betrekking tot de zomer/jubileumrit. Met de inschrijvingen loopt het weer gesmeerd om maar even in oldtimerjargon te spreken. De eerste week na opening van de inschrijving kwamen er direct al 11 aanmeldingen binnen, inmiddels, na twee weken, zijn dat er al 17, allemaal weer hartelijk bedankt voor uw enthousiasme.

JUBILEUMdef kleinVoor de oldtimerliefhebbers die nog van plan zijn zich in te schrijven houd u  a.u.b de datum van 12 juni in de gaten, want dat is de laatste dag van inschrijving waarbij u tevens het HVVP jubileumrallyschild ontvangt.

De inschrijving staat open t/m 4 juli dus inschrijven na 12 juni kan ook, echter is het dan niet meer mogelijk om in het bezit te komen van het jubileumschild. Klik voor de volledige informatie en het inschrijfformulier op deze link.

BuytenLustFair zaterdag 17 juni 2017 te Oostvoorne

Ook voor dit gezellige jaarlijkse familie-evenement in Oostvoorne is er weer meer belangstelling dan vorig jaar. Op dit moment hebben 14 oldtimerliefhebbers zich als deelnemer aangemeld. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

IMG_1322

Vindt u het leuk om namens de HVVP uw auto tentoon te stellen op deze fair en gezellig van gedachten te wisselen met geïnteresseerde bezoekers en mede hobbyisten, dan kan dat nog tot uiterlijk 1 juni. Klik voor de volledige informatie en het inschrijfformulier op deze link.

Nieuw fotoalbum Paasrit 2017

1 (53) (Small)

Dankzij een nieuwe inzending hebben we een extra fotoalbum van de tulpenrit op Goeree Overflakkee kunnen samenstellen. Waar zouden we zijn zonder het enthousiasme van onze trouwe volgers, deelnemers en inzenders. Wederom hartelijk bedankt voor het toezenden. Wij wensen u veel kijkplezier met dit nieuwe album.

Tot zover deze update, bedankt voor uw belangstelling.