Evenementen update 2 (4-6-2017)

Hierbij een korte update m.b.t. de komende HVVP evenementen.

Nog maar één week de tijd !!JUBILEUMdef klein

Beste oldtimerliefhebbers wat gaat de tijd gaat toch snel, zo hebben we de paasrit achter de rug en zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de zomer/jubileumrit. Als u deze jubileum rit samen met ons wilt rijden en daarbij het jubileum rallyschild wilt ontvangen houd dan a.u.b de datum van 12 juni in de gaten, want dat is, i.v.m. het op tijd plaatsen van de bestelling bij de drukker, de laatste dag van inschrijving waarbij u tevens het HVVP jubileumrallyschild ontvangt. Dat is dus al over één week.

Onder het motto “35 jaar HVVP ik doe mee“, belooft dit zeker weer een gezellige dag te worden, uw enthousiasme tijdens de voorjaarsrit is daar het bewijs van. We kijken met veel belangstelling uit naar uw aanmeldingen. Alle deelnemers die al hebben ingeschreven hartelijk bedankt daarvoor.

Klik voor de volledige informatie en het inschrijfformulier op deze link.

 

BuytenLustFair zaterdag 17 juni 2017 te Oostvoorne

De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten.1 (51) (Small)
Alle inschrijvers hartelijk bedankt we gaan er met uw hulp weer een leuke en gezellige dag van maken.

U kunt zich als deelnemer op 17 juni tot uiterlijk 10.00 uur melden op de Hoflaan te Oostvoorne waarna, op aanwijzing van de organisatie, op een mooie plek kan worden geparkeerd. De koffie-en lunchbon wordt ter plaatse aan u verstrekt.

Tot zover deze update, bedankt voor uw belangstelling en graag tot ziens op ons volgende evenement.