BuytenLustFair 17 juni 2017 (Oostvoorne)

Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie van de BuytenlustFair de HVVP wederom uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. Wij nemen die uitnodiging, gezien uw positieve reacties van vorig jaar, natuurlijk graag aan.

Dit jaar worden er zo’n 25 oldtimers verwacht en zullen ca. 25 Karmann Ghia’s het evenement als startplaats gebruiken voor de jaarlijkse Karmann Ghia Club zomerrit. Ook de MG Car Club regio west geeft acte de présence. Dus dat wordt weer een gezellige dag met een mooie verzameling oldtimers. 

Daarnaast zullen er ook een 10-tal zeer moderne e-cars van gerenommeerde merken als VW, BMW, Tesla, Hyundai en Renault gepresenteerd worden om de ontwikkelingen in de automotive branche te markeren. En dat allemaal naast de gezellige fair met planten, bloemen, streekproducten, artiesten en nog veel meer.

Al met al een inspirerend, interessant en zeer gevarieerd programma !

Zie hier de HVVP film uit 2016 om een indruk te krijgen van de fair.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=n_DYYgNycUw” width=”520″ autohide=”yes” rel=”no” modestbranding=”yes” theme=”light”]

Wij hopen, met uw medewerking, de HVVP weer goed te kunnen profileren als een gezellige lokale oldtimergroep die goed past tussen de overige streekproducten.

Wilt u namens de HVVP uw auto tentoonstellen op deze fair en gezellig van gedachten wisselen met geïnteresseerde bezoekers en mede hobbyisten, dan kan dat tot uiterlijk 1 juni via het bekende inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Deelnemers kunnen zich op 17 juni tot uiterlijk 10.00 uur melden op de Hoflaan te Oostvoorne waarna, op aanwijzing van de organisatie, op een mooie plek kan worden geparkeerd. Deelnemers worden voorzien van een koffie-en lunchbon.

Let wel, er is een limiet aan het aantal plaatsen dus houden we strak de volgorde van aanmelding aan. Na het bereiken van de limiet wordt de inschrijving gesloten.

Alvast hartelijk bedankt voor uw aanmeldingen.

[su_button url=”http://wp.me/P79JJI-19M” target=”blank” style=”ghost” background=”#268014″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier”]Inschrijfformulier BuytenLustFair 2017[/su_button]