Zomer/jubileumrit zondag 16 juli 2017

Dit jaar is het 35 jaar geleden dat de HVVP, door vier vrienden, is opgericht en dat gaan we vieren met een mooie jubileumrit over Schouwen-Duiveland. Na afloop is er, voor diegenen die zich daarvoor aanmelden, een barbecue in Hawaï stijl met achtergrondmuziek en uitzicht op het Haringvliet.

JUBILEUMdef klein

Voor dit jubileum is er ook een rallyschild beschikbaar echter let op: in verband met het bestellen en de levertijd van de schilden kunnen wij alleen aanmeldingen die voor 13 juni bij ons binnen zijn van een rallyschild voorzien. Na 12 juni inschrijven kan ook, echter is het dan niet meer mogelijk om in het bezit te komen van een rallyschild. De inschrijving staat open t/m 4 juli via het bekende inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Vertrek-en aankomstlocatie
De vertrek-en aankomstlocatie is Roompot Cape Helius, Nieuwe Zeedijk 1, 3221LZ te Hellevoetsluis (zie Google maps). In dit fraai gelegen resort zal, voor diegenen die zich daarvoor hebben aangemeld, ook de barbecue plaatsvinden. Roompot Cape Helius heeft speciaal voor de HVVP een parkeerterrein gereserveerd.

CH1 (10b2) (Small)

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
Aankomst tussen 10.00 en 11.00 uur
Briefing van de rit 11.15 uur
Terugkomst 15.30 – 16.30 uur
Jubileumtombola 16.30 – 17.00 uur (lootjes zijn bij de aanmelding inbegrepen)
BBQ 17.30 uur

De bijdrage voor deze rit is € 5.- per auto.

Barbecue
De kosten voor de barbecue bedragen €19,50 p.p., u krijgt hiervoor:

  • spare-ribs
  • worstje
  • sate
  • hamburger
  • bovenstaande met bijpassende sauzen
  • aardappelsalade
  • vleessalade
  • frites
  • stokbrood

Aanmelden voor de barbecue kan op het inschrijfformulier onder aan deze pagina *.

Hotel overnachting.
Voor deelnemers die eventueel, voor of na de rit, een overnachting willen maken heeft de HVVP, in overleg met Roompot Cape Helius, een speciaal tarief kunnen regelen. Deze bedraagt per overnachting voor 2 personen €89,- per kamer incl. ontbijt (excl. toeristenbelasting) E.e.a. afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel.

Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u dit vermelden op het inschrijfformulier, wij nemen dan contact met u op om verdere afspraken te maken.
Let op, rechtstreeks boeken bij het hotel is niet mogelijk voor het met de HVVP overeengekomen tarief. Nadat definitieve afspraken zijn gemaakt kunt u het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer NL44 INGB 0009295902 t.n.v. S.H de Winter.

Hartelijke groet van de HVVP organisatie

Nico & Sonja de Winter.

(*)  Als u zich opgeeft voor deelname aan de barbecue wordt er wel op u gerekend !

Helaas is de inschrijving gesloten.

[su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#268014″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier”]Inschrijfformulier zomer/jubileumrit 2017[/su_button]