Oldtimer treffen Sauerland volgeboekt, reservelijst geopend.

Nieuwsbrief juli 2018.

Onderwerpen: Sauerlandtreffen, Vestingdagen, Najaarsrit

 

Sauerland treffen!

Dat de belangstelling zo groot is overtreft onze stoutste verwachtingen. Het complete hotel, 46 kamers, is volgeboekt door de HVVP. En dan te bedenken dat we nog een jaar te gaan hebben.

Omdat het altijd mogelijk is dat door onvoorziene omstandigheden een boeking wordt geannuleerd hebben we een reservelijst aangelegd. Mocht u alsnog een kans op deelname willen maken schrijf u dan in voor de reservelijst. Als er plaatsen openvallen geldt ook hier dat we de volgorde van inschrijving hanteren.

Het gaat een unieke week worden met zoveel oldtimer vrienden, er hebben zich, naast 37 Nederlandse aanmeldingen, zelfs vijf Duitse een Belgische  en een Engelse deelnemer aangemeld. Zo ziet u maar weer wat een bekendheid ons kleine lokale vriendenclubje inmiddels heeft, staat de HVVP ineens ook internationaal op de kaart.  Alle inschrijvers hartelijk bedankt, begin volgend jaar ontvangt u per e-mail verdere informatie met betrekking tot dit treffen en de boeking van het hotel.

Zie voor de volledige informatie en het aanvraagformulier voor de reservelijst deze pagina.

Vestingdagen Hellevoetsluis 18 en 19 augustus 2018.

In de nieuwsbrief van juni hebben we aangegeven dat de inschrijving voor de Vestingdagen is geopend. Zoals u weet hebben we plaats voor ca. 32 Oldtimers. Dit limiet is gesteld omdat we de ons toegewezen ruimte niet ongelimiteerd willen opvullen, maar alle deelnemende auto’s voldoende ruimte willen geven zodat ze volledig tot hun recht komen.

Ook vorig jaar was het weer een gezellig evenement waar oldtimer bezitters en liefhebbers met elkaar van gedachten konden wisselen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, met uw hulp kunnen we, gedurende de zaterdag en zondag, weer een interessante HVVP oldtimershow organiseren.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Inschrijving najaarsrit, 16 september 2018

De inschrijving voor de najaarsrit is ook goed op gang gekomen. Op dit moment hebben we al 23 inschrijvingen binnen, met nog acht weken te gaan belooft dat wat. Maar let op want aanmelden kan uiterlijk tot en met 1 september.

De najaarsrit voert ons over twee eilanden. Via het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland rijden we een mooie route om het Grevelingenmeer.

Het is een prachtige rit met als hoofddoel genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over de binnenwegen!

We starten en eindigen bij het Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht, Oud Nieuwlandseweg 13, 3253LL te Ouddorp.

Voor de volledige informatie en inschrijfformulier klik hier.

 

Tot zover deze HVVP nieuwsbrief.

Ons volgende evenement is Vestingdagen gevolgd door de najaarsrit.

Wij wensen alle lezers en oldtimer liefhebbers een fijn weekend toe.

HVVP