Inschrijving Vestingdagen geopend en nog meer goed nieuws!

Nieuwsbrief juni 2018

Vestingdagen Hellevoetsluis 18 en 19 augustus 2018.

Het is alweer drie jaar geleden dat de HVVP een oude traditie nieuw leven heeft ingeblazen door als HVVP medewerking te verlenen aan de Vestingdagen te Hellevoetsluis. Ook vorig jaar was het weer een gezellig evenement waar oldtimer bezitters en liefhebbers met elkaar van gedachten konden wisselen. Veelal onder een parasol op het HVVP terras want het weer werkte vorig jaar goed mee.

Gezien de vele positieve reacties die we als organisatie mochten ontvangen willen we dit ook in 2018 graag voortzetten.

Begon het in 2016 met slechts 11 oldtimers, in 2017 waren dat er al 21 en zo beginnen we ons limiet van ca. 32 oldtimers al aardig te naderen. Dit limiet is gesteld omdat we de ons toegewezen ruimte niet ongelimiteerd willen opvullen, maar alle deelnemende auto’s voldoende ruimte willen geven zodat ze volledig tot hun recht komen.

Met uw hulp, kunnen we gedurende de zaterdag en zondag, weer een interessante HVVP oldtimershow organiseren.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Goed nieuws voor inschrijvers Sauerland treffen!

Ook de afgelopen maand zijn er weer veel inschrijvingen binnengekomen zodat we met plezier kunnen melden dat het oldtimertreffen in het Sauerland, van 6 tot 10 augustus 2019, definitief doorgaat.

Het gaat erg snel met de inschrijvingen. Fijn om te zien dat dit nieuwe HVVP initiatief door u zo gewaardeerd wordt. Alle inschrijvers hartelijk bedankt, begin volgend jaar ontvangt u per e-mail verdere informatie met betrekking tot dit treffen en de boeking van het hotel.

Voor informatie over het Sauerland treffen klik hier.

Tot zover de nieuwsbrief van juni.

Allemaal een fijn weekend toegewenst.