Nieuwsbericht maart 2021

Beste HVVP vrienden en vriendinnen,

Alhoewel we er eigenlijk heel stilletjes op hadden gehoopt om op tweede paasdag onze traditionele rit te gaan rijden zit dit er, gezien de huidige situatie, (nog) steeds niet in.

Helaas, moet u dit jaar de tulpen zelf opzoeken.

Oké geen leuke intro voor dit berichtje maar het is zoals het is.

Gelukkig hebben we, na het korte winterse wereldje, ook al weer een paar geweldig mooie dagen achter de rug met bijna zomerse temperaturen, zodat we mooie oldtimer ritjes hebben kunnen rijden.

En als je dan voor de eerste keer weer in je oldtimer rijdt heb je, wij in ieder geval, een blij en fijn gevoel. Je moet dan in ons geval wel weer even wennen aan de “sound” van het luchtgekoeld rijden, en ook het uitstappen gaat wat minder soepel maar we genieten er enorm van om zo weer te kunnen tuffen.

En niet te vergeten de complimentjes die je hoort, het zwaaien en seinen door de andere weggebruikers …. het heeft wel iets ! 

Leuk is dan dat je ook andere oldtimers ziet rijden met bekende en onbekende inzittenden. Maar in wat voor oldtimer je ook zelf rijdt of ziet rijden: het reageren is net zo enthousiast, en daar gaat het tenslotte om !

Dus beste mensen …… maak van de gelegenheid gebruik, als de weersomstandigheden het toelaten en je er tijd voor kan maken, ga er heerlijk op uit!

Hopelijk kunnen we snel weer iets gaan organiseren zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten !  Blijf gezond en houd moed!

Bedankt voor alle berichtjes, telefoontjes en toevallige ontmoetingen in de afgelopen periode, leuk !!

Hartelijke groet ook namens Jan ( webmaster ) van ons,

Nico & Sonja ( organisatie).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg