Nieuwsbericht april 2021

Hallo HVVP vrienden en vriendinnen,

“Het kabinet hoopt dat vanaf 1 juli festivals en andere evenementen met veel publiek weer door kunnen gaan, wel met een slag om de arm “

Zou het dan zo maar zijn dat we in juli met de vriendengroep van de HVVPP een rit kunnen gaan rijden? Wauw, dat klinkt geweldig !!!

Want eerlijk is eerlijk, wij gaan er helemaal voor. Natuurlijk is het fijn om in je oldtimer een ritje te rijden. Maar… dat kan altijd! Groot gemis is toch het SAMEN rijden, de sociale contacten met o.a. de HVVP vrienden weer kunnen voortzetten. Wij zien er wel naar uit en houden U op de hoogte.

Maar zoals eerder geschreven: heeft U tijd, zin en gelegenheid trek er op uit natuurlijk het liefst met een zonnetje, dat rijdt wel zo gezellig !

Komend weekend is het Pasen en mochten de weersomstandigheden gunstig zijn gaat U dan eens een kijkje nemen op Goeree Overflakkee daar schijnen de tulpen al aardig te kleuren en gezien de afgelopen warme dagen zou dat zomaar kunnen. Wellicht heeft U nog een tulpenroute op de plank liggen, hint…hint…hint….

In ieder geval wederom bedankt voor de berichtjes, telefoontjes en toevallige ontmoetingen, over de afgelopen periode.

HVVP vrienden, ondanks alles fijne Paasdagen toegewenst en bovenal: blijf gezond !!

Hartelijke groet van

Nico & Sonja (organisatie)

Jan ( webmaster)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg