Nieuwsbericht februari 2021

We zijn de oliebollen al bijna weer vergeten en kijken uit naar dat wat komen gaat.

We hopen natuurlijk allemaal dat we dit jaar weer eens echt van onze hobby kunnen gaan genieten.

De vaccinaties zijn gestart en hopelijk komt daar geleidelijk meer snelheid in. M’n vader van 91 heeft al een uitnodiging gehad dus volgende week naar de prikstraat, maar hopen dat daar geen file ontstaat.

Als we de weersvooruitzichten mogen geloven dan kunnen we de oldtimers dit weekend nog maar het beste op stal houden, of je moet ze inzetten als sneeuwschuiver, niet zo’n aantrekkelijk idee lijkt me. Maar goed je kunt nooit weten als de verveling echt toe slaat.

Vrienden en kennissen die we spreken, proberen er allemaal wat van te maken, de een ruimt voor de zoveelste keer z’n schuur op en de ander zoekt z’n heil in het lezen van boeken of het leggen van legpuzzels.

Sonja En Nico zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Eifeltour en ondergetekende is de Eifel-routepagina voor op de website, aan het voorbereiden. Daar kunnen de deelnemers straks de routes downloaden voor het gebruik van navigatieapparatuur. Ook is daar straks de nodige uitleg te vinden over het gebruik van GPX bestanden.

Lockdown in Nederland geeft ook bijzondere plaatjes.

De evenementenagenda blijft verder vooralsnog even leeg, we wachten met spanning af wat de komende maatregelen gaan brengen. Hoewel ik zelf een liefhebber ben van Engelse auto’s ben ik wat minder enthousiast over de Engelse variant van het virus, we gaan zien waar dat toe leidt.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat we elkaar op korte termijn nog niet gaan zien, maar we houden de moed er in. Als er voldoende verruiming komt liggen de plannen klaar.

Ook al hebben we helaas wat ritten betreft niet veel te melden het is toch weer gelukt om een nieuwsbericht(je) in elkaar te draaien. Dat valt niet altijd mee in deze komkommertijd, maar we hopen zo in ieder geval toch een beetje met u in contact te blijven.

Namens Sonja en Nico wens ik u een fijn weekend en blijf vooral gezond.

De webmaster

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg