Nieuwsbericht juli 2019

Onderwerpen:

  1. Vestingdagen 2019
  2. Begrafenis Bas de Voogd
  3. Inschrijven voor evenementen

1: Vestingdagen 2019

Het loopt lekker met de inschrijvingen voor de vestingdagen.
Let wel op, de uiterste aanmelddatum is 4 augustus 2019 dat is al over 4 weken of zoveel eerder als het maximum aantal plaatsen toelaat.

Vestingdagen is een gezellig evenement waar oldtimerbezitters en liefhebbers met elkaar van gedachten kunnen wisselen op een, historisch gezien, unieke locatie Droogdok Jan Blanken. En natuurlijk ons eigen HVVP terras.

De vestingdagen vallen dit jaar op 17 en 18 augustus. Klik hier voor de volledige informatie en het inschrijfformulier.

2: Begrafenis Bas de Voogd

28 juni heeft de afscheidsdienst plaatsgehad van Bas de Voogd, een van de oprichters van de HVVP. Zie voor een herinnering aan Bas ons vorig nieuwsbericht. De organisatie is bij de plechtigheid aanwezig geweest en heeft, namens alle vrienden van de HVVP, een rouwstuk aan de bloemenzee toegevoegd. Het was een indrukwekkende en druk bezochte plechtigheid waarbij we, door de getoonde fotoreportage, nog even terug konden kijken op het leven van Bas. Op de parkeerplaats had zich een groot aantal oldtimers verzameld, Bas z’n grote hobby.

3: Inschrijven voor evenementen

Helaas komt het regelmatig voor, dat we na het sluiten van een inschrijving, mailtjes ontvangen van vrienden die de inschrijving gemist hebben of te laat waren. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Houd daarom alstublieft de website goed in de gaten. De evenementen worden altijd ruim van te voren aangekondigd.

Tot zover dit nieuwsbericht voor de maand juli.

Fijn weekend allemaal.

HVVP

Eén gedachte over “Nieuwsbericht juli 2019

  1. Jullie hebben zaterdag 6 juli een oldtimer rit ovet Voorne Putten ik kan helaas nergens een routebeschrijving vinden.
    Hoelaat starten jullie en hoe rijden jullie?

Reacties zijn gesloten.