Nieuwsbericht januari 2024

Onderwerpen:

  1. Een nieuw jaar
  2. Vijfdaagse Duitsland trip, 2024

1: Een nieuw jaar

Als dit bericht op de website verschijnt is alweer bijna de eerste volle week van het nieuwe jaar voorbij. De oliebollen en appelflappen zijn weer genuttigd samen met de drankjes en de hapjes. Maar… nog even volhouden want dan beginnen we aan de volgende etappe te weten de nieuwjaarsrecepties van werk, verenigingen, kennissen enz.

Voor de HVVP ers/oldtimersbezitters betekend dit dat we kunnen gaan aftellen naar de ritten. Met als eerste voor de HVVP, traditiegetrouw de rit op 2e Paasdag die dit jaar op 1 april valt, echt géén grap ( kijk maar even na in de agenda), we gaan deze keer een heel andere kant op dan dat u van ons gewend bent. Dit houden we nog even als verrassing i.v.m. de nog te maken afspraken voor het startpunt.

De overige data, te weten de najaarsrit, ziet u in de agenda staan en ook hier geldt hetzelfde verhaal…. heel anders, heel verrassend ! Uiteraard houden we u hiervan tijdig op de hoogte.

2: Vijfdaagse Duitsland trip, 2024

Voor de liefhebbers die zich hebben aangemeld voor het 5-daagse evenement in het Sauerland, deze krijgen in de loop van deze maand bericht over het hoe en wat.

Heeft u nog getwijfeld over het wel of niet meegaan met dit gebeuren? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar, informatie over het evenement vindt u via deze link op onze website.

De prijs is inclusief de gezelligheid samen met de veelal bekende HVVP deelnemers. Vrienden/bekenden zijn ook welkom.

Willen wij dit bericht afsluiten met u allen een gezond, gelukkig en voorspoedig 2024 toe te wensen met natuurlijk veel oldtimerplezier!

Hartelijke groet,

Sonja & Nico (organisatie)

Jan (webmaster)