Nieuwsbericht december 2023

Onderwerpen: Sauerland verkenning.

Beste HVVP vrienden – vriendinnen,

Traditiegetrouw een nieuwsbericht op de eerste vrijdag van de maand voor onze vriendengroep.

Als de 1e van de maand december op vrijdag valt is het kort dag om een bericht te schrijven. Als er een rit is geweest dan is het gemakkelijker om een verslag te schrijven dan zonder rit, dan moeten we improviseren hetgeen hieronder, naar ons idee, weer prima gelukt is.

Onderwerp van dit nieuwsbericht is dat de organisatie, Nico en Sonja, dit schrijven hebben gemaakt in het Sauerland. Wij waren van 26-30 november in “het “hotel” en hebben alle afspraken kunnen maken zodat het programma voor onze trip 13-17 augustus 2024 zo goed als compleet is.

Het gaat er heel verrassend uitzien, voor de reeds aangemelde deelnemers de boodschap: allemaal leuk! Vertrouw erop het komt helemaal goed.

Bent u ook zo nieuwsgierig wat er allemaal tijdens onze 5 daagse trip gaat gebeuren en heeft u zich nog niet aangemeld? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar, het is maar een weet !

Klik op deze link voor de volledige informatie.

De bijgaande foto’s, van een prachtig wit landschap, zijn gemaakt tijdens ons verblijf.

Bij dit nieuwsbericht heeft onze webmaster Jan zich een heleboel werk op de hals gehaald door een digitaal jaaroverzicht te maken van alle ritten die de HVVP in 2023 heeft gemaakt, enorm bedankt Jan !

Klik in het YouTube scherm HD aan.

We proberen in ons nieuwbericht van januari de datums van onze ritten voor het komend jaar bekend te maken die, zoals in de eerder verschenen nieuwbrief vermeld, heel verrassend zijn !

Tot slot wensen wij alle HVVP vrienden – vriendinnen, sponsors met hun familie hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig 2024 toe met heel veel oldtimer plezier !

Hartelijke groet

Nico en Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)