Nieuwsbericht februari 2024

Onderwerpen:

  1. Alweer een maand voorbij.

1: Alweer een maand voorbij.

Beste HVVP vrienden en vriendinnen,

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij en dan begint het gevoel/gedachte van het rijden in je oldtimer weer aardig te kriebelen.

Het nakijken of alles nog werkt, of de druppelaar aan het werk zetten, om daarna het een en ander te kunnen testen. Dat laatste natuurlijk bij ideale weersomstandigheden.

De acculader klaar voor gebruik

Grappig is dan eigenlijk, dat als er zich een dergelijke situatie voordoet, je meerdere gelijkgestemden tegenkomt en allemaal met dezelfde gedachten wanneer kunnen we weer gaan (hobby) rijden?

Nog even geduld, beste mensen, het gaat over enige tijd weer gebeuren. Maar ondertussen wordt het geduld wel aardig op de proef gesteld door de vele indoorbeurzen over dit onderwerp. Maar gelooft u ons het komt het komt!

Ook bij ons als organisatie hebben wij dezelfde gedachten als u, het gaat niet alleen om het rijden maar ook om de HVVP vrienden weer te kunnen mogen begroeten, wij zien er naar uit!

Uiteraard is het bekend dat we traditiegetrouw onze eerste rit van het seizoen op 2e Paasdag houden. En houdt u zich voor: de eerste maand hebben we weer achter de rug, en als die voorbij is…. gaat de rest van zelf!

Wij wensen u allen veel voorpret met alle werkzaamheden aan uw oldtimer(s) om ze klaar te maken voor het komend seizoen!

Een laatste technische controle en dan poetsen maar!

En nog even een suggestie: er zijn nog enkele kamers beschikbaar van onze 5-daagse Sauerland trip.

Boottocht over het stuwmeer als onderdeel van het Sauerlandprogramma

Wellicht een ultiem gebeuren om in het buitenland te genieten van uw hobby en de vele extra’s samen met onze vriendengroep! Zie hier de volledige informatie.

Hartelijke groet,

Nico en Sonja de Winter.