Nieuwsbericht augustus 2021

Onderwerpen:

  1. Bedankje van een deelnemer
  2. Fotoalbum zomerrit
  3. Eifelroute

1: Bedankje van een deelnemer

Hierbij wil ik de organisatie van de geweldige zomerrit, hartelijk bedanken! We hadden het geweldig getroffen met het weer. Dit na een eigenlijk sombere start. Hele leuke en mooie dorpen bezocht. En over leuke smalle kronkelweggetjes gereden.

Ik heb genoten! En bij deze wil ik ook een paar HVVP leden bedanken die mij, na het uitvallen van de motor, met hun kennis weer op weg geholpen hebben.

Verder heeft mijn Kevertje het prima gedaan gelukkig. En, ik heb ook weer wat geleerd. Zoals gereedschap bij je hebben, altijd belangrijk.

Hoop allen op een ander evenement weer te mogen ontmoeten! Was geweldig om vele, na anderhalf jaar, weer in gezondheid te mogen zien.

Hartelijke groet… Hans Willemse..

2: Fotoalbum zomerrit

Het is weer gelukt een fotoalbum samen te stellen van de zomerrit. Helaas hebben we, als gevolg van een niet werkend e-mailadres, niet zoveel foto’s ontvangen zodat we hoofdzakelijk uit eigen foto’s hebben moeten putten. Mocht u foto’s opgestuurd hebben en ze niet terugvinden dan onze excuses daarvoor, we hebben het probleem met het e-mailadres inmiddels opgelost en hopen de volgende keer weer op uw bijdrage te mogen rekenen.

Via deze link of via het hoofdmenu kunt u het album bekijken.

Veel plezier er mee.

3: Eifelroute

Na veel onzekerheid is de kogel door de kerk, de Eifeltour gaat door. De deelnemers hebben inmiddels een mail ontvangen met de nodige informatie over onder andere het registreren in Duitsland als vakantieganger.

Ook is er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de routes die we gaan rijden als GPX bestand te downloaden. Nu maar hopen dat we, als gevolg van de wateroverlast enige weken geleden, geen afgesloten wegen op de routes tegenkomen. Die mogelijkheid is, na zoveel natuurgeweld, natuurlijk niet uit te sluiten en we hebben geen kans gehad de routes te controleren. Maar goed we gaan er vanuit dat als we omleidingen tegenkomen, die goed bewegwijzerd zijn.

We wensen alle deelnemers een gezellige en vooral veilige tour toe.

Tot zover het nieuwsbericht van augustus.

Met vriendelijke groet,

Nico & Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)