Nieuwsbericht mei 2021

Hallo HVVP vrienden-vriendinnen,

Daar zijn we weer…….

Wat een wisselend begin van de lente hebben we mogen meemaken. Van heerlijke zonnige dagen waarin, denken we toch, menig oldtimerbezitter de kans heeft gegrepen om eindelijk weer eens een ritje te maken en zo de respectievelijke oude dame of heer weer eens wakker te schudden, om vervolgens, bij de koudste lentedagen in 35 jaar, weer in de ruststand te gaan. Dit tot grote spijt van zijn of haar bezitter.

Koolzaad biedt de kans op mooie kiekjes en soms kom je daartussen ook nog kevertjes tegen.

Zo her en der horen we om ons heen dat er verschillende clubs en groepen een rit hebben georganiseerd uiteraard rekening houdend met de COVID regels.

De rit was mooi maar… het sociale contact liet op deze manier wel te wensen over.

En zoals we al eerder hebben geschreven een rit maken kan altijd maar het gaat met meerdere auto’s (lees: oldtimers) toch ook in belangrijke mate om het sociale contact. En daar zijn we het volledig mee eens.

Ook de fruitbomenbloesem is een ritje meer dan waard.

Helaas, we vallen in herhaling, laten de omstandigheden dit (nog) steeds niet toe.  

Als we met z’n allen positief blijven denken dan gaat het toch zeker lukken dat…. dat het rijden met de HVVP weer dichterbij komt.

Hiervoor staan wij zeker in de startblokken, maar het allerbelangrijkste is toch onze gezondheid !

Uiteraard bedanken we voor alle belangstelling hetzij per telefoon, email of nog leuker persoonlijke ontmoetingen en schrijven: tot spoedig ziens.

Met vooral het advies: blijf onze website in de gaten houden !

Hartelijke groet van ons,

Nico & Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg