Interclassics Maastricht en agenda update

Nog twee weken dan is het zaterdag 13 januari en gaan we gezellig naar de InterClassics Maastricht. We gaan met één bus, voor de tweede bus was helaas onvoldoende belangstelling. De inschrijvers voor bus twee zijn hiervan inmiddels op de hoogte gesteld. De deelnemers van bus één krijgen binnenkort een mail toegezonden met verdere informatie. Een mooie start van het nieuwe HVVP jaar. We vinden het dan ook erg leuk dat dit initiatief door u is beloond met zoveel inschrijvingen.

Inmiddels zijn ook de datums voor de “2e tulpenrit” en de Vestingdagen bekend. Deze zijn te vinden in onze agenda. De datums van de overige evenementen vullen we aan als deze bekend zijn.

Er wordt al weer druk gewerkt aan de evenementen. Begin januari is de eerste vergadering van stichting Vestingdagen waarbij ook de HVVP aanwezig zal zijn. We hopen komend jaar met nog meer auto’s dit evenement te kunnen opluisteren, maar dat gaat natuurlijk alleen als u daar ook zin in heeft. Ook aan de 2e tulpenrit wordt alweer gewerkt, het blijft iedere keer tot het laatst toe spannend om er achter te komen op welke velden dit keer de tulpen zullen staan. Want wij willen de rit natuurlijk zo uitzetten dat we zoveel mogelijk tulpenvelden passeren.  Zodra er meer bekend is gaat de inschrijving open. Tot die tijd moet u het even met de datums doen, noteer ze alvast in uw agenda.

Misschien heeft u gemerkt dat de website wat minder snel is dan u gewend was. De reden daarvoor is dat onze website sinds enkele maanden via een beveiligde verbinding loopt. U kunt dit zien aan het slotje dat nu bovenaan in de adresbalk verschijnt met de tekst veilig. Gegeven de huidige cybercriminaliteit vinden wij het belangrijk dat u op onze website kunt vertrouwen.

Tot zover onze laatste nieuwsupdate van 2017.

Wij wensen u allen een voorspoedig en gezond 2018 toe en zien u volgend jaar graag weer op onze evenementen.

cropped-kerstbanner-groen-hvvp-2017-3scherp.jpg