Interclassics 2018, de kop is er af.

De kop is er af. Het eerste HVVP evenement van 2018 is een feit. Fijn dat er zoveel belangstellenden waren en wat was het gezellig!

20180113_141405 (Small)

Zaterdagochtend om 7.15 uur verzamelde alle deelnemers zich bij de opstapplaats van de bus om de rit naar de 25e Interclassics te Maastricht aan te gaan. Iedereen was mooi op tijd zodat de bus volgens afspraak kon gaan rijden. Sonja en Nico waren, zoals we dat gewend zijn, weer onze gastvrouw en gastheer en dat deden ze weer voortreffelijk. Sonja heette de deelnemers van harte welkom en besprak het programma van die dag. Ook hadden ze voor koffie tijdens de rit gezorgd, daarvoor moesten ze nog vroeger dan de deelnemers hun bed uit om de kannen met heet water te vullen. Dat werd erg gewaardeerd want een bakje koffie of thee tijdens de rit maakt het net weer wat gezelliger. Bij aankomst in Maastricht stond er al een aardige file in de straten naar de MECC. Gelukkig viel het oponthoud reuze mee en kon de bus ons zelfs voor de hoofdingang afzetten. Voor alle deelnemers was er nog een tasje met een flesje water en een candybar, aan alles was weer gedacht.

20180113_122529_001 (Small)

De beurs was zeker de moeite waard er was voor ieder wat wils, auto’s te kust en te keur van laag tot zeer hoog geprijsd. Ook waren er veel standhouders die diverse producten aanboden, van “wonder” olie tot poetsmiddelen en van kleding tot gereedschap.

20180113_122032 (Small)

Om 16.15 was het weer verzamelen geblazen. Iedereen was mooi op tijd zodat we op de afgesproken tijd konden vertrekken. Tijdens de rit bedankte Sonja alle deelnemers en sprak de wens uit dat ze hoopte dat iedereen het naar z’n zin heeft gehad. Gezien het applaus dat daarop volgde was dat zeker het geval. Intussen had er op de A16 een ongeval plaatsgevonden, gelukkig maakte één van de deelnemers de chauffeur daarop attent zodat die op tijd een andere route kon kiezen en wij met slechts een kleine vertraging, moe maar voldaan, in Hellevoetsluis aankwamen.

Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme.
Sonja en Nico, ik weet zeker dat ik namens alle deelnemers spreek, als ik ook jullie weer bedank voor een voortreffelijk georganiseerd HVVP evenement.

Dankzij diverse inzendingen van deelnemers hebben we weer een leuk fotoalbum van deze dag kunnen samenstellen, alle inzenders hartelijk dank daarvoor.

We zien u allen graag terug op ons volgende evenement op tweede paasdag wanneer we de 2e HVVP Tulpenrit gaan rijden. Houd onze evenementenagenda in de gaten.

De webmaster.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *