De 1e bus is vol, op naar de 2e.

Na het vorige nieuwsbericht ging het ineens snel en is de 1e bus vol geboekt. We hebben zelfs al meer aanmeldingen dan plaatsen. Om die reden gaan we proberen een tweede bus te vullen. De aanmelders die te laat waren voor de eerste bus worden daar per mail van op de hoogte gebracht. Nieuwe aanmelders weten van af heden dat ze zich aanmelden voor de tweede bus.

Er zijn dus opnieuw plaatsen beschikbaar voor de busreis naar de InterClassics Maastricht op zaterdag 13 januari 2018.
Met nog 5 weken te gaan, tot de inschrijving sluit, geven we een tweede bus graag een kans. Als op 30 december a.s. blijkt dat er onvoldoende belangstelling is voor een tweede bus zal die reis worden geannuleerd, daar deze alleen kostendekkend is bij een volle bus. Overgemaakte bedragen zullen dan per omgaande worden gerestitueerd.

Alle inschrijvers bedankt voor uw inschrijvingen en het vertrouwen in de HVVP. We gaan er met elkaar een gezellige dag van maken.

En mocht u nog van plan zijn in te schrijven, dat kan nog tot en met 28 december 2017. Zoals ook bij de eerste bus, houden we consequent de volgorde van binnenkomst en betaling aan.

Voor de overige informatie en het inschrijfformulier klik hier.

contiki_holland_touringcars

Klik hier voor een impressie van de beurs van vorig jaar.

website sticker 90 bij 40 versie nieuw logo voorzijde

 

Samen naar InterClassics Maastricht  alweer zo’n leuk initiatief van de HVVP.