Terugblik op Smit klassiek en vooruitblik op Interclassics Maastricht

Nieuwsbrief december 2018

Onderwerpen:

  1. Winter event bij Smit Klassiek
  2. InterClassics 2019

1: Winter event bij Smit klassiek

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, had Smit Klassiek te Oud-Beijerland op 24 november zijn deuren geopend voor een gezellig winter event. Aan de drukte op de parkeerplaatsen was al te zien dat het een goed bezocht evenement zou worden. Ondanks de vele bezoekers was er genoeg ruimte om de diverse tentoonstellingen te bezoeken.

Er waren grofweg 4 afdelingen, oude personenwagens, vrachtvervoer en brandweer voertuigen, fietsen en motoren en een afdeling met mooie oude winkelpanden waarin van alles, uit vervlogen tijden, was uitgestald. Zo was er o.a. een fotowinkel een manufacturenwinkel een winkel met naaimachines en nog veel meer. Wat een nostalgie. Tussen de auto’s en de winkelpanden was een gezellige kerstfair opgesteld.

Voor de de inwendige mens was een horecaplein ingericht. Heel gezellig allemaal vooral als je daar ook weer de nodige kennissen tegenkomt, wij hebben, om in stijl te blijven, warme chocomel gedronken met daarbij een heerlijke appelrondo.

Als afsluiting hebben we, in de aanwezige bioscoop, een aantal zwart wit films bekeken over het verkeer in de jaren 50-60. Het invoeren van de autogordel de opening van de DAF fabriek en de eerste files, waren er daar een paar van. Leuk om te zien wat er allemaal veranderd is in de loop van de tijd.

Het was een sfeervolle open dag waarbij we ook veel HVVP’ers hebben gezien.
Al met al een aanrader voor een volgende keer.

2: Tussenstand aanmeldingen voor de busrit naar de 26ste editie van InterClassics Maastricht 2019.

Ondanks de snelle aanmeldingen na de aankondiging van dit evenement in september staat de teller op dit moment op 27 deelnemers.

Met nog een maand te gaan tot de inschrijving sluit, wordt het zeer twijfelachtig of we dit keer een volle bus halen.  Dat zou  jammer zijn want de vorige keer was het een groot succes. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vervoer en toegangskaarten worden voor u door de HVVP geregeld, kan het nog mooier.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met 28 december 2018

Misschien een leuk cadeau voor de komende feestdagen?

Heeft u nog twijfels?  Lees dan hier het verslag van de vorige editie.

Zin gekregen om mee te gaan? Klik dan hier voor de volledige informatie en het inschrijfformulier.

Tot zover onze nieuwsbrief van december.

Fijn weekend allemaal.

HVVP