Met de HVVP naar de de 26ste editie van InterClassics Maastricht 2019.

Het oldtimerseizoen is bijna weer voorbij, wat hebben we een mooie zomer gehad en een leuk en gezellig HVVP jaar met elkaar beleefd. De auto’s beginnen aan hun overwintering en nog even dan zitten we weer aan de pepernoten en kijken we halsreikend uit naar het volgend oldtimer seizoen.
Maar erg lang hoeven we niet te wachten want naar aanleiding van het grote succes van dit jaar hebben we besloten om op 12 januari 2019 wederom met een bus naar de 26ste editie van InterClassics Maastricht 2019 te gaan.

Gezien het enthousiasme van de deelnemers die dit jaar zijn meegegaan, moet het zeker lukken om de bus opnieuw vol te krijgen.

 

Niet zelf rijden en ver lopen om te parkeren maar relaxed gereden worden, voor de ingang afgezet en niet in de rij te hoeven staan voor kaarten, want daar heeft de HVVP al voor gezorgd, is dat geen luxe? Uiteraard kan dit alleen plaatsvinden bij voldoende deelname.

Evenement gegevens:

Het evenement vind plaats op zaterdag 12 januari 2019.

I.v.m. het ingevoerde parkeerverbod op de Amnesty Internationallaan, vertrekken we dit keer van de parkeerplaats aan de Fazantenlaan ter hoogte van sportcomplex De Fazant te Hellevoetsluis, daar is meer dan voldoende parkeergelegenheid (zie kaart hieronder).

Startplaats koningsrit

 

De bus staat v.a. 7.15 uur al klaar, uiterste vertrektijd is 7.30 uur.

Aankomst bij de MECC te Maastricht zal ongeveer tussen 10.00 en 10.30 uur zijn.

Voor vertrek vanuit Maastricht richting Hellevoetsluis staat de bus v.a. 16.15 uur klaar, uiterste vertrektijd 16.30 uur.

Aankomst in Hellevoetsluis wordt verwacht om ca. 19.30 uur.

De kosten voor vervoer en entreeticket bedragen per persoon:

  • volw. ticket + bus totaal € 31,00.
  • 65 plus ticket + bus totaal € 28,00, let op legitimatie bij ingang beurs verplicht.
  • kinderen tot 12 jaar entree gratis, bus €14,50 let op legitimatie bij ingang beurs verplicht.

Misschien een leuk Sint of Kerstcadeau?

Inschrijven is mogelijk tot en met 28 december 2018, of zoveel eerder als de bus vol is, via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

De bus is voorzien van een toilet en er is bagageruimte aanwezig om gekochte spullen mee te nemen.

Let op! Deelname vindt plaats in volgorde van aanmelding en betaling.

U wordt verzocht, aansluitend op het versturen van uw aanmelding, het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL44INGB0009295902 t.n.v. S.H de Winter-v.d. Elst te Hellevoetsluis onder vermelding van MECC 2019.

Als op 30 december blijkt dat er onvoldoende belangstelling is zal de reis worden geannuleerd daar deze alleen kostendekkend is bij een volle bus. Overgemaakte bedragen zullen dan per omgaande worden gerestitueerd.

Wij hopen dat dit HVVP initiatief weer bij u in de smaak valt. Wij  hebben er zin in en hopen dat u dat ook heeft.

Sonja en Nico.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de bus.

[su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#ce1806″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier verlopen”]Helaas de inschrijfperiode is verlopen.[/su_button]

Na verzending ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging.

NB: Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter akkoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan.