6 thoughts on “Deel hier uw ervaring met de toerrit 2e paasdag 2016

 1. Pingback: Reacties en foto’s | HVVP

 2. Bericht ontvangen per mail, geplaatst als bericht door de webmaster

  Beste HVVP,

  Vandaag worden wij op tweede paasdag verwacht bij het Pannenkoekenhuis te Zuidland. Vanuit hier zijn wij om 11.00 uur gestart met een mooie paasrit van veel bezienswaardigheden en mooie weggetjes.
  Met diverse koffie & thee punten hebben wij ons heerlijk vermaakt. Ondanks windkracht 8 hebben wij voor de lange route gekozen en de dam overwonnen. De opkomst was groots +/- 50 deelnemers. De organisatie van HVVP heeft zijn volle goed keuring. ( APK)

 3. Best Organisatie team,
  Soms nodigt het weer niet uit om in een open vooroorlogse oldtimer te stappen en vanmorgen was zo’n dag, een beetje regen en veel wind stond op het menu. Aan het einde van de dag schijnt de zon en kijken we terug op een heerlijke 2e paas oldtimer dag. Met gezellig geklets bij de start, een heldere route beschrijving, leuke landweggetjes, gezellige mede deelnemers, leuke prijzen en smeuige pannekoeken.
  Fijn dat er met nieuwe energie een HVVP traditie wordt voortgezet.
  Succes en tot ziens. De Paters en een Boef

 4. Vandaag 2e paasdag, hebben we ondanks de barre weersvoorspelling een voor ons als organisatie een schitterende opkomst gehad van maar liefst 39 auto’s!
  Maar liefst ruim 80 personen waren hierbij aanwezig. De stemming zat er goed in en de koffie wel of niet met apfelstrudel smaakte in ieder geval prima. Iedereen heel enthousiast zowel voor als na de rit en de gezelligheid was een grote troef want volgens De Pannekoekenbakker waren er ruim 50 personen blijven eten.
  Voor herhaling vatbaar riepen de deelnemers en dat gaan we zeker waar maken, uiteraard met een andere rit, andere omgeving met daarbij een andere lokatie.
  We houden U in ieder geval op de hoogte. Nogmaals enorm bedankt voor Uw deelname die ook voor ons als organisatie heel spannend was wat betreft de opkomst maar het zonnetje was goed gezelschap en de regen bleef mooi weg!
  Rest ons nog te bedanken Aad voor z’n welkomwoord, Gerard en Betty voor het terzijde staan met hand-en spandiensten en niet te vergeten onze Webmaster Jan die de website heeft gemaakt en up-to-date houdt.
  Iedereen…. bedankt !!!
  Groetjes van Nico en Sonja de Winter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *