Reacties en foto’s

Dankzij een aantal inzenders hebben we de fotoalbums weer flink kunnen aanvullen.

Aan het fotoalbum “HVVP door de jaren heen” zijn de laatste twee weken 18 foto’s toegevoegd door twee inzenders, dit brengt het totaal op 57 foto’s.

Aan het album “Toerrit 2e paasdag” zijn 4 foto’s toegevoegd door 2 inzenders, ook hier zijn nu totaal 57 foto’s te bekijken.

Ook zijn er een aantal reacties gegeven op het berichten blog, deel uw rit ervaringen, over de rit van 28 maart j.l. Leuk om te lezen hoe deelnemers de rit en organisatie hebben ervaren. U kunt uw reacties blijven geven op berichtenonderwerpen, zoals Deel hier uw ervaring met de toerrit 2e paasdag 2016,  door het reactievak onderaan de pagina in te vullen en op de knop “reactie plaatsen” te drukken.

Ook zijn we nog steeds erg blij met aanvullingen op de fotopagina’s. In het album over de rit van 28 maart j.l. ontbreken nog foto’s die onderweg zijn genomen, of die van de koffie stops die er vast geweest zijn.  Wij houden ons aanbevolen.

Dat  u de foto’s op prijs stelt wordt bevestigd door het aantal bezoeken aan de foto pagina’s. Alleen al het album “Toerrit 2e paasdag” is in twee dagen 869 keer bezocht.

Allemaal weer heel hartelijk bedankt voor uw foto’s, reacties en enthousiasme.