Nieuwsbericht juni 2019

Onderwerpen:

  1. Inschrijving Vestingdagen 2019 geopend
  2. Inschrijving Zomerfeestrit Tinte gesloten
  3. Sauerlandtreffen
  4. Nieuwsbrieven

1: Vestingdagen 2019, inschrijving geopend

Gezien de vele positieve reacties die we, van de deelnemers en bezoekers, mochten ontvangen, hebben we besloten ook dit jaar weer deel te nemen aan de vestingdagen. Die zijn dit jaar op 17 en 18 augustus. Klik hier voor de volledige informatie en het inschrijfformulier.

2: Tinte zomerfeestrit

Nog even en dan gaan we de Tinte zomerfeestrit rijden. De inschrijving is inmiddels gesloten. We gaan met 40 oldtimers op stap, een mooi aantal voor een nieuw evenement. Alle inschrijvers hartelijk bedankt en graag tot ziens op 6 juli a.s.

3: Sauerlandtreffen

Nog zo’n 7 weken en dan gaan we richting het Sauerland. De voorbereidingen zijn in volle gang en liggen op schema. Deelnemers aan dit evenement krijgen binnenkort, via de persoonlijke mail, aanvullende informatie toegezonden.

4: Nieuwsbrieven

Er komen nog regelmatig vragen binnen van websitebezoekers die graag opgenomen willen worden in de verzendlijst voor de nieuwsbrief.

In april zijn we met deze service gestopt.

U ontvangt van de HVVP dus geen mails meer over komende evenementen. Alle informatie vind u op onze website of via een link op onze facebookpagina.

Bestaande deelnemers zijn daar in april per mail over geïnformeerd.

De naam nieuwsbrief is vervangen door de naam nieuwsbericht.

Als u de HVVP website bezoekt komt u altijd direct op de nieuwsberichtenpagina uit.

We streven er naar, net zo als dat bij de nieuwsbrieven het geval was, minimaal één keer per maand een nieuwsbericht te plaatsen.
Houd de website dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, zodat u geen evenement behoeft te missen.

Tot zover dit nieuwsbericht voor de maand juni.

Fijn weekend allemaal.

HVVP