Nieuwsbrief april 2019

Diverse evenementen

Onderwerpen:

  1. Koningsdagrit
  2. Evenementen van derden (forum)
  3. Website
  4. Volgende evenement

1: Konigsdagrit
Nog twee weken dan is het zover, dan gaan we de HVVP koningsrit beleven.
Na de nieuwsbrief van 1 maart ging het snel, binnen twee dagen waren er al 41 aanmeldingen binnen en aan het einde van de week waren de 50 beschikbare plaatsen vol. Waarschijnlijk liggen deze fameuze ritten, uit het verleden, nog vers in het geheugen. Dat belooft wat. Alle deelnemers hartelijk bedankt voor uw inschrijving, u ontvangt een week voor het evenement nadere informatie via uw mail, graag tot ziens op 27 april.

2: Evenementen van derden
Op ons forum, onder het kopje “evenementen niet HVVP”, zijn een drietal evenementen toegevoegd.
Twee daarvan zijn voor het goede doel, daarom willen we daar graag uw aandacht op vestigen. Zie hier het forum evenementen (niet HVVP). 

3: Website
Een nieuwe mijlpaal voor onze HVVP vriendengroep.
In januari 2016 hebben we, gelijk met het aantreden van de nieuwe organisatie, de website geïntroduceerd. Leuk is om te vermelden dat op 5 april j.l. de 50.000ste unieke bezoeker onze website bezocht. Samen hebben deze bezoekers 395.697 pagina’s doorgebladerd. Een mooie prestatie vooral als we bedenken dat “Historische Voertuigen Voorne Putten” vooral een lokaal gebeuren is.

4: Volgende evenement
Het volgende HVVP evenement is op 6 juli, de Tinte Zomerfeestrit. De inhoud daarvan houden we nog even onder de drivers pet. Zodra de inschrijving is geopend maken we daar natuurlijk weer melding van in de nieuwsbrief.

Tot zover deze nieuwsbrief van april.

Fijn weekend allemaal.

HVVP