Nieuwsbericht september 2019

Onderwerpen:

  1. Fotoalbum Sauerlandtreffen
  2. Najaarsrit

1: Sauerlandtreffen

Misschien zat u er al op te wachten, het fotoalbum van het Sauerlandtreffen 2019. We hebben heel veel foto’s van u mogen ontvangen, ruim 400, waarvoor onze hartelijke dank. Omdat het fotoalbum niet te groot kan worden hebben we een keuze moeten maken. We hebben ruim 100 foto’s geselecteerd die de volgorde van de gebeurtenissen zo goed mogelijk weergeeft. Wij hopen dat het fotoalbum leuke herinneringen oproept en u weer even terug brengt naar dit gezellige en unieke HVVP evenement. Heel veel plezier er mee. Klik hier voor het fotoalbum.

2: Najaarsrit

Zoals u eerder heeft kunnen lezen blijven we dit jaar met de najaarsrit op Voorne-Putten.  We hebben een mooie route voor u in petto die, ook al denken we ons eiland goed te kennen, weer een aantal verrassende weggetjes zal bevatten. Inmiddels hebben we 22 inschrijvingen binnen dus dat belooft weer een gezellige rit te worden.

Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest u in te schrijven, de inschrijving staat nog open tot 7 september. Zie hier de volledige informatie

Tot zover dit vroege HVVP nieuwsbericht voor de maand september.

Met vriendelijke groet,

HVVP