Nieuwsbericht oktober 2021

Onderwerpen:

  1. Verslag najaarsrit met fotoalbum

1: Verslag najaarsrit met fotoalbum

Natter kan haast niet!

Op 3 oktober was de laatste HVVP-rit van het jaar 2021. Een bijzonder jaar dat we niet snel zullen vergeten. De rit ging over Goeree Overflakkee waar we de nodige nieuwe weggetjes hadden gevonden om de rit, voor onze HVVP vrienden, wederom aantrekkelijk te maken. s ’Morgens van 10.00 tot 11.00uur was het verzamelen geblazen in Restaurant Aquarius te Hellevoetsluis waar de koffie en gebak prima geregeld was.

De regen gooide helaas wel wat roet in het eten want van de ruim 45 aanmeldingen hadden zo’n 15 deelnemers zich vooraf telefonisch of via mail afgemeld. Helaas bleek bij opkomst dat er nog eens 15 deelnemers zonder kennisgeving niet op kwamen dagen. Jammer want de voorbereidingen waren wel afgestemd op de te verwachte aantallen. Uiteindelijk hebben de aanwezige deelnemers allemaal twee tasjes met versnaperingen meegekregen en eet de organisatie nog dagen appelmoes.

Ondanks de regen hebben de deelnemers van de rit genoten, en een buitje van zo’n uurtje of vier geeft ook wel wat extra saamhorigheid.

In de route was een stop opgenomen bij  Hotel Restaurant “Lely” in Oude-Tonge, waarvan de meeste deelnemers gebruik hebben gemaakt. Daar was het even lekker bijkletsen met een hapje en een drankje. En konden we gelijk onze corona-app uittesten. Gelukkig had iedereen die bij zich zodat niemand onder de parasol buiten z’n koffie heeft moeten opdrinken.

Na de lunchstop voerde de route ons via de nodige slingerweggetjes en plaatsen weer terug naar het startpunt.

Jammergenoeg moeten we nu een lange tijd wachten tot we weer kunnen beginnen met onze ritten voor 2022. Maar ook het winterseizoen brengt vast wel de nodige gezelligheid met zich mee, denk aan de feestdagen en misschien kunnen deze winter de schaatsen wel uit het vet, je weet maar nooit met de veranderende tijden. Hopelijk gooit corona volgend jaar niet al te veel roet meer in het eten.   

Rest ons u allen hartelijk te bedanken voor uw deelname aan onze evenementen, waarvan de Eifeltour voor de organisatie wel het hoogtepunt was, fijn dat die ondanks de corona perikelen toch doorgang heeft kunnen vinden.

We wensen u allen een fijn en vooral gezond winterseizoen toe en hopen u in ons jubileumjaar 2022 allemaal weer te mogen begroeten bij een van onze ritten.

Blijf ook tijdens deze periode onze nieuwsberichten in de gaten houden, je weet maar nooit???   

Dankzij de foto’s die we van u mochten ontvangen hebben we weer een mooi fotoalbum kunnen samenstellen, alle inzenders hartelijk bedankt. Fotoalbum najaarsrit.

Met vriendelijke groet,

Nico & Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)