Nieuwsbericht november 2021

Onderwerpen:

  1. Overpeinzingen 2021

1: Overpeinzingen 2021

HVVP vrienden/vriendinnen

Na ruim 22 maanden (!!!!!) konden we eindelijk weer eens een rit rijden/organiseren met de HVVP.

Onvoorstelbaar dat er zó’n lange tijd tussen lag, dit had toch niemand kunnen bedenken.

De zomerrit die op 11 juli gereden werd over Goeree-Overflakkee/ Schouwen-Duiveland was ook écht een zomerrit. Prachtig weer met een eveneens prachtige opkomst, iedereen super enthousiast en we hadden ook weer een schitterende stopplek gevonden. Iedereen blij !!

En wat we zelf niet hadden kunnen bedenken, nadat het een aantal weken behoorlijk nat was geweest, overlast in Limburg etc., kreeg de HVVP-groep die van 10-14 augustus naar de Eifel ging s-c-h-i-t-t-e-r-e-n-d weer!

Zelfs de hoteleigenaar begreep er niets van. Want ook daar had de wateroverlast in het gebied goed huisgehouden. Gelukkig was het voor ons minimaal zichtbaar.

Mooie omgeving, het hotel in z’n geheel met HVVP gevuld heeft er van genoten.

En toen 3 oktober de najaarsrit die over Goeree-Overflakkee ging. Dat was écht een najaarsrit, wat een regen! Een kleine groep voertuigen liet zich niet van de wijs brengen en trotseerden de toch wel barre weersomstandigheden.

De lunch-stop in Oude Tongen, voor velen van U nog bekend in het geheugen van de Oranjerit 2019, was super gezellig!

En zo is het oldtimer jaar weer om. Er zijn nog wel een aantal beurzen te bezoeken maar voor de HVVP zit het er weer op !

Medio december/januari komt er weer een agenda met de evenementen op de website. Met daarin zeker niet in de laatste plaats de datum voor de jubileumviering van 40 jaar HVVP, dus houd deze goed in de gaten, kunt U alvast noteren in Uw agenda.

De oldtimers, de onze in ieder geval is aan haar winterslaap begonnen en mag dus nu even uitrusten.

Hartelijke groet voor U allen en blijf gezond !

Nico & Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)