Nieuwsbericht oktober 2020

Beste HVVP vrienden/vriendinnen,

Zonder ook maar één HVVP evenement is het oldtimerseizoen eigenlijk alweer voorbij.

Momenteel veel wind en regen kortom echt het plaatje wat bij het herfstweer hoort.

Bijna niet te geloven dat het twee weken geleden zo’n mooi weer is geweest. Wijzelf hebben van die gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal dagen naar Z-Limburg te gaan en hadden geboekt in het eventuele overnachtingshotel voor volgend jaar naar Daun.

Jan, onze webmaster heeft hiervoor een mooie rit uitgezet vanaf Hellevoetsluis naar Urmond en deze hebben we gelijk kunnen narijden. Hij is schitterend, via Goeree Overflakkee, Brabant, België in en uit met onderweg leuke plekjes voor een pauze om het een en ander te nuttigen.

We hopen, mits de omstandigheden (COVID) het toe laten, de andere uitgezette ritten in de Eifel ook te kunnen narijden. We gaan hiervoor in november a.s. naar Daun, dus dat is nog even spannend!

Hopelijk heeft U zelf toch ook nog het een en ander kunnen ondernemen met Uw oldtimer, al dan niet met een gepast aantal mede-oldtimervrienden. De weersomstandigheden hebben hier toch wel in ruime mate aan meegewerkt.

Denk aan wat U heeft genoten met Uw oldtimer en alle leuke dingen hier om heen.

Laten we positief blijven en weten waarvoor dit alles nodig is n.l.

ONZE GEZONDHEID !!

Alle vrienden/vriendinnenen bedankt voor de berichtjes, telefoontjes en natuurlijk ook de toevallige persoonlijke ontmoetingen, leuk !!

Hartelijke groet,

Sonja&Nico

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg