Nieuwsbericht mei 2024

Onderwerpen:

  1. Fotoalbum Paasrit
  2. Sauerland

1: Fotoalbum Paasrit

Maandag 1 april was de eerste HVVP oldtimerrit van het seizoen. Het verslag hiervan heeft u in het nieuwsbericht van april kunnen lezen. Rest ons nog de foto’s van deze rit met u te delen. Mede dankzij de foto’s die we van een aantal van u mochten ontvangen hebben we weer een fotoalbum kunnen samenstellen. Blijft u a.u.b. uw foto’s aan ons opsturen, dat voorkomt dat het fotoalbum te eenzijdig wordt. Veel plezier er mee.

Fotoalbum Paasrit 2024

2: Sauerland

Het eerstvolgende HVVP-evenement is de Sauerland vijfdaagse, van dinsdag 13 tot zaterdag 17 augustus 2024. We zien er met veel belangstelling naar uit. Wat de deelnemers te wachten staat houden we nog even onder de spreekwoordelijke oldtimer pet, maar eerdere deelnemers weten dat er altijd iets verrassends in zit, dus waarom deze keer niet. Aan de deelnemers is inmiddels, per mail, gevraagd een campingstoeltje mee te nemen, als dat geen hint is?

Voor het Sauerlandtreffen, van dinsdag 13 tot zaterdag 17 augustus 2024, zijn nog enkele kamers beschikbaar (update 21-5-2024, inschrijving gesloten). Zie voor de volledige informatie deze link.

Tot zover het nieuwsbericht van mei 2024.

Hartelijke groet,

Sonja & Nico (organisatie)