Nieuwsbericht juni 2024

Beste HVVP vrienden en vriendinnen,

En nu is alweer de 6e maand van het jaar aangebroken, afgelopen periode met zoals we in Nederland gewend zijn heel gevarieerd weer. Om heel simpel te zeggen: Jantje huilt (regen) en Jantje lacht (zon) is een oud gezegde maar blijft nog steeds van toepassing.

Ook onze oldtimers bewegen dan zo met z’n tijd mee, als bezitter van zo’n voertuig zijn zeker de weersomstandigheden belangrijk. Natuurlijk is het aangenaam rijden al dan niet met een cabrio om dan de binnenwegen te berijden, heerlijk genieten ! En met regen…… cabrio dicht als dat kan maar liever niet, ook voor de “dichte” voertuigen is het afzien omdat het dan regelmatig voorkomt dat de hele boel beslaat en de bijrijd(st)er dan aan het werk kan om het zicht helder te houden.

Maar goed, we krijgen volgens de geleerden een mooie en warme zomer …we zien er naar uit, maar wel met mate we zullen het beleven!

Het oldtimerseizoen is ook in onze regio in alle hevigheid losgebarsten en het is goed kijken naar de data’s die dan soms op dezelfde datum zijn en dan dient er een keuze gemaakt te worden, moeilijk, moeilijk. Want je wilt als bezitter toch (meestal) zo veel mogelijk ritten maken als je in de gelegenheid bent.

Voor de HVVP is het even geduld hebben, wij als organisatie hebben voor de 5daagse trip in het Sauerland medio augustus ditmaal aanzienlijk meer tijd en energie nodig om alles goed te laten verlopen.

Helaas zijn wij daardoor niet in de gelegenheid om een zomerrit te organiseren maar…zoals eerder geschreven kijk goed in de huis-aan-huis bladen, internet en de keuze is reuze!

Vanaf deze plek wensen wij u allen een mooi in ieder geval droge zomer en veel rijgenot met de oldtimer en schrijven tot de volgende nieuwsbrief op de 1e vrijdag van de volgende maand te weten 7 juli. Tot dan !

Tot zover het nieuwsbericht van juni 2024.

Hartelijke groet,

Sonja & Nico (organisatie)