Nieuwsbericht januari 2023

Onderwerpen:

  1. Nieuwjaarsgroet
  2. Overzicht van afgelopen jaar, 2022
  3. Vooruitblik 2023

1: Nieuwjaarsgroet

Hallo HVVP vrienden en vriendinnen,

Allereerst, namens de organisatie en de webmaster, wensen wij u allen nogmaals veel gezondheid, geluk en natuurlijk veel rijgenot toe.

Dat we maar net zo’n mooi jaar, qua evenementen, mogen hebben als in ons jubileumjaar 2022, met daarin, vooral niet te vergeten, de schitterende weersomstandigheden waarin we deze hebben mogen rijden.

2: Nog even een overzicht van het afgelopen jaar, 2022

Voorjaarsrit

18 april de voorjaarsrit, traditiegetrouw op 2e paasdag en ook eindelijk na 2 jaar Covid, dit was duidelijk te merken aan de grote opkomst die we hadden bij ons start en eindpunt te weten De Koffieleut in Rockanje. De rit ging over Westenschouwen. Maar liefst 68 auto’s namen hieraan deel.

Jubileumrit

17 juli de jubileumrit, 40 jaar HVVP, ons start en eindpunt was Golfclub Kleiburg waar, ondanks de vakantietijd, toch mooi 47 auto’s aan meededen ! De rit ging over Goeree-Overflakkee.

Najaarsrit

25 september de najaarsrit, startpunt was bij Rhoon Golfcenter en het eindpunt bij Cape Helius in Hellevoetsluis. Als afsluiting van het mooie seizoen waren er 36 deelnemende auto’s. De rit ging deze keer over Voorne Putten.

3: Vooruitblik 2023

Waar gaan we dit jaar naar toe?

In de vorige nieuwsbrief werd al een tipje van de sluier opgelicht dat het de bedoeling is wat verder dan gebruikelijk een rit te gaan maken. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, dit zal naar alle waarschijnlijkheid de zomerrit worden, zodra alles rond is wordt u hiervan uiteraard tijdig op de hoogte gesteld.

Hieronder de datums van de ritten die voor dit jaar gepland zijn, handig om deze alvast te noteren in uw agenda !

  • 10 april, tweede paasdag, de traditionele openingsrit van het HVVP seizoen
  • 16 juli  zomerrit
  • 17 september  najaarsrit

Zodra de ritten zijn uitgewerkt volgt verdere informatie, houd daarvoor onze website in de gaten! (zoals u weet streven we er naar iedere eerste vrijdag van de maand, rond 18.30 uur, een nieuwsbericht uit te brengen)

Hopelijk staan de weergoden toe, mits het goed pad is, om zelfs eerder met onze oldtimers te gaan rijden dan 2e paasdag, want dat duurt nog héél lang !

Voor nu, blijf gezond en hopenlijk tot 2e paasdag !

Tot zover het nieuwsbericht van januari 2023.

Met vriendelijke groet,

Sonja & Nico ( organisatie)