Nieuwsbericht december 2022

Onderwerpen:

  1. Alweer december!
  2. Met de HVVP naar de Inter Classics Classic Car Show te Maastricht 2023.
  3. Deelnemers bedankt.

1: Alweer december!

Beste HVVP vrienden en vriendinnen dit is alweer het laatste nieuwsbericht van het jaar 2022, wat is dat snel gegaan.

Wat de HVVP betreft was het weer een jaar zoals vanouds, zonder coronabeperkingen en dat kwam goed uit want een jubileumjaar wil je vieren en dat is met drie ritten goed gelukt.

Het winterseizoen breekt nu aan en dat betekent dat de oldtimers weer in de vertroetel modus worden gezet. Een extra poetsbeurt, misschien een olieverversing inspectie van de banden, etc. Denk ook even aan het E10 verhaal, het is beter de oldtimers weg te zetten met een volle tank premium benzine dan deze te laten staan met een E10 product, in het verleden hebben we daar het e.e.a. over gepubliceerd.

Wat de HVVP betreft zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor 2023 en wij kunnen verklappen dat we leuke ideeën hebben voor de zomerrit. Die zal iets verder van huis zijn dan u van ons gewend bent, maar wil je eens afwijken van de geijkte paden dan ontkomen we er niet aan het startpunt wat te verleggen. Begin volgend jaar komen we daar uitgebreid op terug en hopen van ganser harte dat u er net zo warm voor gaat lopen als de organisatie.

We gaan nu een gezellige maand tegemoet, eerst komt de goedheiligman op bezoek en daarna de kerstman, om af te sluiten met oliebollen en een toost op het nieuwe jaar.

2: Met de HVVP naar de Inter Classics Classic Car Show te Maastricht 2023.

Vorige maand hebben we aangekondigd een groepsbezoek, naar de Classics Classic Car Show te Maastricht, weer eens een kans te geven. De laatste keer dat we daar met elkaar geweest zijn was in 2018.

De inschrijving is inmiddels gesloten en gezien de geringe belangstelling hebben we moeten besluiten dit HVVP evenement af te blazen. Maar goed, ons motto is als je niets probeert weet je zeker dat er niets van de grond komt, volgende keer beter zullen we maar denken.

3: Deelnemers bedankt

Zo aan het eind van het jaar rest het ons u allen hartelijk te bedanken voor het mooie oldtimerjaar dat achter ons ligt. Wij hebben ons kunnen verheugen op veel belangstelling voor onze ritten en daar doen we het tenslotte voor.

In onze doelstellingen staat “De HVVP bestaat uit een enthousiaste groep oldtimerbezitters die zich tot doel hebben gesteld het gebruik van dit historisch erfgoed te bevorderen”, terugkijkend op het afgelopen jaar is dat ons, samen met uw enthousiasme, weer goed gelukt. Op naar het nieuwe jaar waar we u weer hopen te mogen begroeten.

Tot zover het nieuwsbericht van december 2022.

Met vriendelijke groet,

Sonja & Nico ( organisatie)