HVVP bezoek aan Classic Motorshow in Bremen gecanceld.

Helaas hebben we wegens onvoldoende belangstelling moeten besluiten de busrit naar de Classic Motorshow in Bremen te cancelen. We hebben de bus niet volledig kunnen vullen waardoor het financieel niet haalbaar was de tocht door te laten gaan.

Alle aanmelders hartelijk bedankt voor uw inschrijving en enthousiasme. Zoals afgesproken worden overgemaakte bedragen per omgaande gerestitueerd.

Jammer dat we deze winteractiviteit van de HVVP niet hebben kunnen voltooien. Heeft u ideeën om toch gezamenlijk, met de HVVP, wat te ondernemen tijdens het winterseizoen dan horen we dat graag van u.

Het eerstvolgende HVVP evenement is de voorjaarsrit op 17 april 2017 (2e paasdag), wij kijken er al naar uit en hopen u ook. Zodra de inschrijving daarvoor is geopend maken we daar direct melding van.

Wilt u direct via e-mail op de hoogte gesteld worden van nieuwe berichten meld u dan aan voor onze gratis E-Mail Service. Door u, in de rechter kolom op de website, eenmalig aan te melden met alleen uw naam en E-mailadres ontvangt u voortaan direct een mailtje als er een nieuw bericht aan de website is toegevoegd. Zo kan geen enkel evenement of last minute bericht u meer ontgaan. En mocht de berichtenservice u niet bevallen dan kunt u zich direct in het laatste e-mailbericht, via een klik op de Unsubscribe link, weer afmelden.

Tot zover het laatste nieuws van de HVVP allemaal een fijn oldtimerseizoen toegewenst.