De HVVP denkt met u mee.

Beste HVVP vrienden, hoewel het voor de oldtimers komkommertijd is blijft de HVVP actief. Om er voor te zorgen dat u in het nieuwe seizoen niets hoeft te missen van onze nieuwsberichten hebben we een E-mail service opgezet. Door u, bovenaan in de rechter kolom op de website, eenmalig aan te melden met naam en E-mailadres ontvangt u voortaan direct een mailtje als er een nieuw bericht aan de website is toegevoegd. Zo kan geen enkel evenement of last minute bericht u meer ontgaan.

De eerste aanmeldingen voor de bustocht naar de Classic Motor Show in Bremen (D) zijn binnen maar de bus is nog niet vol. Heeft u wel plannen om mee te gaan maar nog geen gelegenheid gehad u aan te melden doe dit dan alsnog, inschrijven is mogelijk tot 7 januari 2017. Misschien is het wel een leuk idee als cadeau voor onder de kerstboom. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

yvon01 (5a)

Gezien het aantal bezoeken aan de evenementenpagina, ontbreekt het ons programma voor 2017 niet aan belangstelling. Wij hopen dat u de data alvast in uw agenda heeft opgenomen zodat we in 2017 weer gezellig met elkaar op pad kunnen. Wij kijken er zeker naar uit.

Tot zover het laatste nieuws van de HVVP