Met de HVVP naar de Classic Motor Show in Bremen (D) 2017.

Heeft u dat ook? De oldtimer staat in de (winter) stalling en het duurt nog even voordat het seizoen weer begint. Wij krijgen in ieder geval altijd een beetje heimwee….. en u waarschijnlijk ook wel.

Om dit te overbruggen hebben we als organisatie het plan opgevat om een bus te huren en op 4 februari 2017 met een volle bak naar de Classic Motor Show in Bremen (D) te gaan.

contiki_holland_touringcars

Relaxed, zelf niet rijden, met een groep enthousiaste oldtimer liefhebbers is weer eens iets anders! Als we in één keer de tickets kopen krijgen we ook nog een reductie.

Uiteraard kan dit alleen plaatsvinden bij voldoende deelname.

Evenement gegevens:

Het evenement vind plaats op zaterdag 4 februari 2017

Vertrek van af de bushalte op de Amnesty Internationallaan ter hoogte van nr.4 te Hellevoetsluis (zie kaart hieronder). De bus staat v.a. 5.45 uur al klaar, uiterste vertrektijd is 6.00 uur.  

_

De aankomst in Bremen zal ongeveer tussen 11.30 en 12.00 uur zijn.

Voor vertrek vanuit Bremen richting Hellevoetsluis staat de bus v.a. 16.45 uur klaar, uiterste vertrektijd 17.00 uur.

Op de heenreis zal de bus bij een tankstation c.q.restaurant een pauze houden van een half uur i.v.m met de rij-en rusttijden wet.

Op de terugweg wordt er 45 minuten gestopt voor een snelle hap.

Aankomst in Hellevoetsluis wordt verwacht om ca. 23.00 uur.

De kosten bedragen per persoon  € 43,50  ( € 29,50 voor het vervoer en € 14,00 entree).

Inschrijven is mogelijk tot 7 januari 2017 via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

De bus is voorzien van een toilet en er is bagageruimte aanwezig om gekochte spullen mee te nemen (als het maar geen hele auto is want die past er niet in).

Let op! Deelname vindt plaats in volgorde van aanmelding en betaling.

U wordt verzocht, aansluitend op het versturen van uw aanmelding, het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL44INGB0009295902 t.n.v. S.H de Winter-v.d. Elst te Hellevoetsluis onder vermelding van Bremen 2017.

Als op 7 januari blijkt dat er onvoldoende belangstelling is zal de reis worden geannuleerd daar deze alleen kostendekkend is bij een volle bus. Overgemaakte bedragen zullen dan per omgaande worden gerestitueerd.

Indien er meer aanmeldingen zijn dan in één bus kunnen, wordt gekeken of een tweede bus gevuld kan worden. Als dat niet het geval is zullen de overgemaakte bedragen, aan de aanmelders die niet mee kunnen, worden gerestitueerd.

Wij hopen dat dit HVVP initiatief bij u in de smaak valt. Wij  hebben er zin in en hopen dat u dat ook heeft.

Sonja en Nico.

Meld u hier aan via het geautomatiseerde aanmeldformulier.

Na verzending ontvangt u direct per mail een ontvangstbevestiging.