Vestingdagen met de HVVP een feestje.

Op 19 en 20 augustus heeft de HVVP deelgenomen aan de Vestingdagen te Hellevoetsluis. Ik moet toegeven dat we wel hebben moeten leuren om voldoende deelnemers bij elkaar te krijgen om de HVVP representatief te laten zijn. We weten dat veel HVVP’ers er de voorkeur aan geven om ritten te rijden en niet zo snel warm lopen voor stationaire evenementen. Maar al met al bracht dit evenement toch nog een aantal verrassingen.

1 (30) (Small)

Foto: Engelse sferen op de rechter flank.

Om te beginnen moesten we het dit keer zonder Nico en Sonja stellen omdat die elders andere verplichtingen hadden.  Dus bleef uw webmaster als enige over om hen te vervangen, toen Jack van der Hoek en Hans Scheer dat vorig jaar hoorden boden ze spontaan hun ondersteuning aan en zo was tijdens de Vestingdagen de organisatie toch weer volledig bezet. Ook het weer zorgde voor een verrassing, want hoewel de voorspellingen de week daarvoor vrij somber waren hadden we toch twee heerlijke dagen. De laatste noemenswaardige bui viel zaterdagmorgen om 9.00 uur daarna was het tof evenementenweer. Ook de deelnemers hebben ons blij verrast zo telden we op zondag zelfs 21 oldtimers die de HVVP vertegenwoordigden. Een aantal deelnemers bracht zelfs meerdere auto’s mee omdat ze hadden vernomen dat het met de aanmeldingen niet storm had gelopen. Ook Bas de Voogd een van de oprichters van de HVVP mailde mij vrijdagavond laat nog dat hij extra auto’s had, geweldig die samenwerking. Bas is zondag zelf ook nog even wezen kijken en heeft gelijk weer een beetje kunnen proeven van de al oude HVVP sfeer. Alle deelnemers die ik heb gesproken hebben het prima naar hun zin gehad en hebben er leuke dagen van gemaakt, want veel was er te doen in de vesting. Ook aan belangstellende bezoekers was geen gebrek er hebben ruim 110.000 mensen de vestingdagen bezocht las ik vanmorgen in de krant.

1 (55) (Small)

Foto: aan belangstelling geen gebrek

En dan hebben we natuurlijk onze Nel nog, ingegeven door de afwezigheid van Nico en Sonja die de inwendige mens op evenementen altijd goed verwennen, vond zij spontaan dat ze haar best moest doen om hen te vervangen. En dat is prima gelukt. In de caravan van Hans zorgde ze er voor dat de koffiepot constant gevuld was. Voor de caravan was een gezellige kring met stoelen en tafels opgesteld waar we elkaar, onder het genot van een bakkie, weer de nodige (sterke) verhalen konden vertellen. Veel deelnemers hebben daar gebruik van gemaakt en vonden het erg gezellig.

1 (59) (Small)

Foto: de door Nel ingerichte en verzorgde pleisterplaats.

Als laatste wil ik ook nog ons nieuwe logo onder de aandacht brengen, dankzij onze sponsors hebben we het nodige promotiemateriaal kunnen aanschaffen zoals visitekaartjes een Banner en een Spandoek allen voorzien van ons nieuwe logo. Ook op de website is het oude logo vervangen door het nieuwe, we hopen dat u er net zo trots op bent als wij.

1 (27) (Small)

Foto: spandoek met het nieuwe logo

Namens de organisatie wil ik graag alle deelnemers van harte bedanken voor hun deelname en gezelligheid, zonder jullie steun hadden we de HVVP niet kunnen profileren op dit unieke evenement. Ik hoop dat bovenstaand verslag er aan bijdraagt dat we volgend jaar nog meer oldtimers kunnen showen. Ook Jack, Hans, Nel en alle ingezette chauffeurs die de extra auto’s naar het evenement hebben gereden hartelijk bedankt voor jullie geweldige hulp.

Nog voor dat dit stukje geschreven was ontving ik alweer een YouTube filmpje van een trouwe HVVP deelnemer. Het geeft een leuke impressie van het evenement. Veel plezier er mee.

Zodra alle foto’s van onze trouwe inzenders binnen zijn volgt nog een fotoalbum.

De webmaster

1 gedachte op “Vestingdagen met de HVVP een feestje.

  1. Aan alle deelnemers en medewerkenden van de Vestingdagen 2017.
    Wat een schitterende opkomst ! Geweldig!!!!!
    Jullie hebben zo aan iedereen die naar dit evenement is geweest dat de HVVP er ook is, en hoe.
    We konden er niet bij zijn zoals eerder vermeld door andere verplichtingen maar we hebben wel aan jullie gedacht. Namens ons iedereen heel, heel hartelijk bedankt voor de medewerking !!
    Sonja & Nico.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *