Uw oldtimer in nieuwe TV serie?

Extra Nieuwsbrief!

De HVVP begint ook in de rest van Nederland aardig bekend te worden.
Ook NL Film heeft onze website gevonden en heeft naar aanleiding daarvan de HVVP het volgende verzoek gedaan.

Beste HVVP,

Momenteel zijn wij heel druk in de weer met de voorbereidingen van een gloednieuwe televisieserie genaamd ‘Stanley H.’, geproduceerd door NL Film BV, bekend van series zoals ‘Penoza’ en films zoals ‘Bankier van Verzet’. Een 4-delige serie, gebaseerd op de levensloop van Stanley Hillis, die zich van een jonge bankrover/inbreker ontwikkelt tot een gehaaide en ongrijpbare drugshandelaar, maar zijn hand overspeelt als hij in plaats van met pensioen te gaan voor een derde carrière als compromisloze afperser kiest.

U zal zich nu afvragen waarom ik contact met de HVVP zoek. Het hele verhaal speelt zich af in het verleden (1971) tot 2011, het jaar waarin Stanley Hillis werd geliquideerd.  Een van de grootste krachten van deze serie zal het uiterlijk van de serie zijn, met de nadruk op de auto’s en voertuigen omdat juist dit is wat ons terugbrengt in de tijd. Dit is ook waarom ik contact met de HVVP zoek.

Ik ben op zoek naar een grote groep met mensen, met een echte passie en grote voorliefde voor de originele auto’s uit deze periode (1970 – 2000) en die het leuk zouden vinden om hun ‘pareltjes’ op het witte doek terug te zien. Wij hebben zelfs een aantal ‘rollen’ in de serie die zelf ook in een specifieke auto’s uit deze periode rijden, en hun auto’s hebben we nog niet. Dus wellicht zou dit ook een van de auto’s kunnen worden.

Ik hoop dat er binnen de HVVP mensen zijn die het leuk lijken om hier aan mee te werken, en waar ik dan eventueel mee in contact zou kunnen komen. Wij zijn op zoek naar een groot aantal auto’s.

Met vriendelijke groet,
NL Film BV

Omdat we ons, als HVVP organisatie, kunnen voorstellen dat er onder u zeker liefhebbers zijn die het leuk vinden om hier aan deel te nemen, hebben we er voor gekozen deze extra nieuwsbrief uit te sturen.

Alle contacten lopen verder rechtstreeks via NL-film.

Vind u het leuk om mee te werken aan deze nieuwe TV serie,
gebruik dan dit e-mailadres om direct in contact te komen met de juiste contactpersoon.

Tot zover onze extra nieuwsbrief.

Fijn weekend allemaal.

HVVP