Toerrit door de Hoeksche Waard een succes

Wat een mooie dag was het. Dat wil zeggen dat we af en toe wel wat dreigende bewolking zagen maar we hebben het goed droog gehouden. Ik denk dan Nico en Sonja de Enkhuizer almanak hebben gebruikt bij het plannen van deze rit. Het verzamelpunt was bij de Gasterij de Elzentuin te Oud-Beijerland. Meer dan 40 auto’s namen deel aan deze rit die ons voerde langs mooie dijken, plassen, rivieren en dorpjes. Regelmatig werd er een pitstop gehouden waarbij Café ‘t Veerhuys aan de oude Maas bij Puttershoek wel een heel sfeervolle locatie was.

thw2016-96

Na een tocht van ruim 4 uur kwamen de deelnemers weer aan bij de Elzentuin alwaar de dorst gelest werd met van alles en nog wat. Voor de deelnemers, die zich aangemeld hadden voor het eten, was er nog een gezellige barbecue na afloop. Na de barbecue toog een ieder weer huiswaarts om zo het donker voor te blijven. Al met al een topdag om op terug te kijken en tevens het laatste HVVP evenement van dit seizoen. Alle deelnemers hartelijk bedankt voor zoveel enthousiasme en gezelligheid, dat belooft wat voor de HVVP ritten in 2017. Houd onze agenda en Facebook pagina in de gaten!

Om nog even na te genieten van deze tocht hebben we voor u weer een fotoalbum samengesteld.

Misschien vind u het leuk om te reageren op de tocht of om uw belevingen te delen dat kan natuurlijk weer op de reactie pagina hieronder.

De webmaster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *