Overpeinzing……

Heeft U dit nu ook? Staat de oldtimer helemaal gewassen, gepoetst en zijn alle (eventuele) technische problemen nagelopen wil je maar één ding…en dat is rijden!

Gevraagd wordt om alleen als het nodig is je omgeving te verlaten. Alhoewel de KNAC adviseert om zo af en toe een ritje te maken noodt de situatie daar niet écht toe. Het valt natuurlijk wel op als je met de oldtimer op de weg bent. Dit wordt door het publiek wat doorgaans heel positief is niet in dank afgenomen.

De Koningsdagrit een jaar geleden. Een leuke herinnering bevroren in de tijd.

Veel evenementen in binnen-en buitenland zijn al vervallen, Maar bedenk dat we de oldtimers zo lang mogelijk “gezond” willen houden én dit zeker voor ons allemaal persoonlijk geldt! En al duurt het lang…… we gaan heus wel weer rijden, alleen wanneer….

Laten we bedenken wat we vorig jaar allemaal hebben ondernomen: de Koningsrit, het Tintefeest, de najaarsrit en niet te vergeten de 5-daagse trip naar het Sauerland! Fijn dat er de mogelijkheid is om deze en alle andere evenementen terug te bekijken op de website.

Vrienden/vriendinnen van de HVVP blijf gezond en tot (hopelijk) spoedig ziens !!!!

Nico&Sonja

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nieuwsbrief-web-sticker-90-bij-40-versie-nieuw-logo-voorzijde.jpg