Nieuwsbericht februari 2022

Beste HVVP vrienden en vriendinnen,

Heeft u ook zo’n zin om weer in uw oldtimer te gaan rijden?

Vrijdag 28 januari j.l. was een prachtige zonnige dag waarop wij, Nico & Sonja, ons voertuig onder de hoes vandaan haalden en de eerste km’s hebben gereden. De oude dame had er eerst niet zo veel zin in maar met vereende krachten (grote acculader) was ze weer snel in haar element. Voor ons weer even wennen aan de lage in-en uitstap, dus voor beide partijen weer een hernieuwd begin van het seizoen. Wat ons op de volgende gedachte bracht ……

Nu we alweer in de tweede maand van het jaar zijn beland begon het bij de organisatie, Jan, Nico & Sonja, alweer te kriebelen voor wat betreft het komend HVVP oldtimer seizoen.

Paassrit

Zoals algemeen bekend, is het bij ons traditie dat de eerste rit van het jaar plaatsvindt op 2e paasdag. Dit keer op maandag 18 april, mits COVID dit toe laat.

De voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang en in de volgende nieuwsbrief zal hierover meer bekend gemaakt worden. Blijft U daarom alert wat betreft het bekijken van onze website !

HVVP 40 jaar

En wist u dat het 40 jaar geleden is dat de HVVP door een vriendengroep is ontstaan? Uiteraard laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan, u wordt hiervan tijdig op de hoogte gehouden, vandaar dat u op deze pagina rechtsboven een lauwerkrans met 40 ziet verschijnen.

2017, Sonja in gesprek met de oprichters, Cor Speelpenning, Jack van der Hoek, † Bas de Voogd en Rutger Booy, bij ons 35 jarig jubileum.

Voor U allen: blijf gezond en tot spoedig ziens !

Hartelijke groet,

Nico & Sonja ( organisatie)

Jan ( webmaster)