HVVP Tulpenrit 2e paasdag groot succes.

Wie had dat gedacht, na al die sombere weersvoorspellingen, zo’n mooie dag te hebben. En wat waren we er blij mee. 75 oldtimers reden 2e paasdag mee met de jaarlijkse voorjaarsrit. Hoewel de HVVP in beginsel is opgezet voor oldtimerliefhebbers van Voorne Putten begint deze ook een lande20170416_135054 (Small)lijke uitstraling te krijgen. Zo waren er zelfs deelnemers uit Limburg. Nico en Sonja waren al vroeg uit de veren om alles op tijd bij Boelies in orde te hebben. De dag daarvoor bracht ik ze thuis een bezoek, de kamer stond vol met dozen en zakken, en waren ze druk bezig tassen met presentjes te vullen. En ja, als je 75 auto’s verwacht!

Om 10 uur meldden de eerste deelnemers zich al aan waarna Boelies al snel vol stroomde. De koffie, die Arjan Ansink en zijn team klaar hadden staan om ons te verwelkomen, ging er dankbaar in en om 11.00 uur heette Sonja de deelnemers van harte welkom en lichtte ze het programma van die dag toe. Ook maakte ze melding van de zomer rit in juli die in het teken staat van 35 jaar HVVP. Dat wordt een leuke dag met na afloop van de rit een gezellig samenzijn in Hawaii-stijl met muziek en nog veel meer in Cape Helius te Hellevoetsluis met uitzicht op strand en water. Houd uw agenda op 16 juli dus alvast vrij. De inschrijving is nog niet geopend maar dat laat niet lang meer op zich wachten.

De paasrit is prima verlopen en voerde ons langs menig bollenveld alwaar driftig ruud 1gefotografeerd werd. Want met de oldtimer tussen de bollen blijft nostalgisch, al miste ik wel de slingerverkopers van weleer. Na afloop was er in Boelies nog een tombola waarvoor de deelnemers  ‘s morgens bij aankomst een lootje hadden ontvangen. De winnaars mochten kiezen uit een tafel vol met artikelen voor o.a. de auto.

Er zijn veel foto’s gemaakt een aantal daarvan heb ik al van u mogen ontvangen. Zodra alles binnen is maken we er weer een mooi fotoalbum van voor op de website.

Onze lokale Hellevoetse fotograaf, verslaggever en vlogger Wil van Balen was ook al vroeg present. De link naar zijn vlog willen we u niet onthouden en geeft een zeer leuke impressie van de ochtend van vertrek. Veel plezier ermee en allemaal heel hartelijk bedankt voor uw enthousiasme en ik weet zeker dat ik, als webmaster van de HVVP, Nico en Sonja namens u allen nogmaals heel hartelijk mag bedanken voor het organiseren van deze gezellige en zeer geslaagde dag.

Link naar vlog (film) van Wil van Balen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *