HVVP nieuwsbrief april 2018

Zo had het moeten zijn

Op twee april hebben we de 2e tulpenroute gereden maar er was toen helaas nog geen tulp te zien. Sonja gaf dat al aan in haar openingswoord waarin ze vertelde dat ze de dag daarvoor de route nog hadden gereden en dat de kleur van de tulpen overwegend groen was. Zie het maar als twee voor de prijs van een gaf ze aan, als u de rit over twee weken nogmaals rijdt ziet het er weer heel anders uit.

En dat hebben een aantal HVVP’ers gedaan met mooie foto’s tot gevolg. Hier ziet u enkele foto’s en een mooi drone opname die we mochten gebruiken van enkele HVVP vrienden die de bollen op Goeree Overflakkee alsnog zijn gaan opzoeken.

 

[su_youtube url=”httphttps://www.youtube.com/watch?v=-64PxbolU8Qs://www.youtube.com/watch?v=-64PxbolU8Q”]

 

Met de HVVP naar het Sauerland van 6 tot 10 augustus 2019.

Op 13 april hebben we u kennis laten maken met een nieuw HVVP initiatief.

Met veel plezier kunnen we melden dat dit initiatief positief door u is ontvangen. Inmiddels hebben er zich al een behoorlijk aantal deelnemers aangemeld waardoor al meer dan de helft van de, door de HVVP gereserveerde, hotelkamers van Schlosshotel Sophia bezet zijn.

Ook belangstelling? U kunt zich tot 31 december 2018,  middels het aanvraagformulier, aanmelden.
NB. als het hotel eerder dan genoemde datum vol is sluiten we de inschrijving.

De prijs van dit 5 daagse oldtimertreffen bedraagt  € 257,95 per persoon maar daar krijgt u dan ook wat voor. Zie voor de volledige informatie en het aanvraagformulier deze pagina.

Website snelheid

U heeft het vast al gemerkt, dankzij inspanningen van onze websitesponsor-en provider heeft de website z’n oude snelheid terug. Deze was na het aanbrengen van de beveiligde verbinding wat trager geworden. Onacceptabel volgens onze sponsor die, nadat we er melding van maakten, direct naar een oplossing is gaan zoeken. Waar zouden we zijn zonder hulp van onze sponsors.

Tot zover de HVVP nieuwsbrief.

Ons volgende evenement is Vestingdagen, daarover later meer.

Een fijn weekend toegewenst.

HVVP